Laurentiu Ivanovici , Director SCJU Craiova : Nu stați acasă dacă aveți simptome de infectare cu Sars CoV2 sau aveți deja un rezultat pozitiv!

0
171

Directorul SCJU Craiova , Laurentiu Ivanovici trage un semnal de alarma pe pagina de socializare . Situatia grea in care se afla Romania din cauza pandemiei ne obliga sa fim precauti dar sa si respectam regulile impuse de autoritati ..

„Capacitatea maxima de preluare a pacienților gravi, infectați cu virusul Sars CoV2, in Secția de Terapie Intensiva a Spitalului Clinic Judetean de Urgenta a fost atinsa, încă de acum 2 săptămâni: 20 de locuri ocupate, din 20. De asemenea, in Unitatea de Primiri Urgente, capacitatea de izolare a pacienților cu simptomatologie specifica infectării cu Sars CoV2 a fost atinsa și depașită, încă de acum o luna!

Citeste si :  La un an de la inceputul pandemiei, de 10 ori mai multi romani apeleaza la servicii online de psihoterapie

In prezent, in aceasta arie, numărul acestor pacienți suspecti este dublu fata de numărul de paturi! … și Ambulantele vin in continuare! RUGĂMINTE: nu stați acasă dacă aveți simptome de infectare cu Sars CoV2 sau aveți deja un rezultat pozitiv!

Riscați sa ajungeți in stare gravă la spital iar șansele de vindecare se diminuează! Ne confruntam zilnic cu astfel de situații, pacienți care știau ca sunt infectați, care au stat acasă pana in ultima clipa si care au ajuns la Terapie Intensiva, prea târziu!

Citeste si :  CNSU propune revenirea la purtarea obligatorie a măștii de protecție în aer liber

Pe de alta parte, este foarte complicat sa “prinzi” un loc la Terapie Intensiva și mai complicat, sa reușești sa învingi virusul! Nivelul de răspândire al acestui virus a atins cote alarmante, drept urmare, aveți grija de sanatatea dvs! Cu cât va expuneți mai puțin, cu atât scade riscul de contaminare!” a explicat Directorul SCJU Craiova , Laurentiu Ivanovici..

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.