Laurențiu Ivanovici: Va fi instalat un al doilea echipament medical de terapie cu energii înalte – accelerator liniar in luna ianuarie

0
100

Directorul SCJU Craiova, Laurențiu Ivanovici, a facut un anunt important pentru craioveni .
Un al doilea echipament medical de terapie cu energii înalte – accelerator liniar, pentru tratamentul pacienților cu afecțiuni oncologice, va fi instalat la Spitalul Județean de Urgență Craiova, în luna ianuarie a anului viitor.

„În luna ianuarie va fi instalat un al doilea echipament medical de terapie cu energii înalte – accelerator liniar, pentru tratamentul pacienților cu afecțiuni oncologice. În prezent se desfășoară lucrări de amenajare a buncărului existent, sub coordonarea dr. Diță Veronica, șefa secției de radioterapie.” a declarat Directorul SCJU Craiova, Laurențiu Ivanovici.

Citeste si :  Campania PNL Dolj - Ofera o sansa! Doneaza sange! a ajuns ieri la Celaru

Laurențiu Ivanovici: Va fi instalat un al doilea echipament medical de terapie cu energii înalte – accelerator liniar in luna ianuarie 1

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.