Legaturi intre un clan de tigani si politistii din Celaru ..

1
117

Am discutat ieri cu Antonie Radu, un locuitor din Celaru care ne-a marturisit o parte din problemele cu care se confrunta . El locuieste in satul Ghizdavesti , comuna Celaru . Situatia este destul de complicata iar Antonie Radu ne-a explicat cum au descurs lucrurile intre el si clanul de tigani .

“Totul a inceput acum cateva zile cand incercam sa vorbesc cu un politist din Celaru care se afla cu doua colege care au dorit sa culeaga niste flori de tei . Peste drum , la o terasa , Mihai Cioaba si Stanescu Gigi erau la masa beau vin . Eu vorbeam cu seful de post , domnul Badea iar cei doi au inceput sa ridice tonul discutiei lor astfel ca eu nu am putut sa vorbesc cu seful de post .

Le-am zis sa numai asculte ce vorbesc eu , fapt care ia infuriat pe cei doi care au chemat alte persoane cu sabii si topoare .
Cei doi fac parte dintr-un clan tiganesc care stau pe aceeasi strada cu mine .
Domul Badea abia a facut fata situatiei ba chiar a vrut sa cheme jandarmeria ..
Mi-au spus ca ma omoara , mi-au adus injurii, ca sparg magazinul .

Citeste si :  Caracal 2019 : Alexandra a sunat la 112 si a cerut sa fie salvata, la Caracal. Discutiile integrale ale fetei cu politistii

Fratele meu si domnul Badea nu ia lasat sa vina , fratele meu s-a luat cu o ranga dupa mine ca sa intru in curte , el este bolnav psihic cu tratament .
Dupa acest incident a fost nevoie de interventia ambulantei care m-a transportat la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova , eu avand probleme medicale dar le tratez .

Iau tratamentul , nu comsum alcool,cafea,cola si respect absolut totul.
Am mers la spital iar dupa cateva ore a venit prietena mea si am dormit la Craiova .
Tiganii au continuat amenitatrile in tot acest timp. Tiganii sunt destui de multi , aproximativ 50-60 de persoane .
Sper sa se respecte legea iar autoritatile sa ia masurile necesare . Am sa apelez la toate instututiile statului nu am sa ma opresc ..

Intr-o alta zi ma deplasam de la Caracal la Craiova si in drum ,am oprit acasa. Eu am spatiu inchiriat la o doamna care are magazin in curte . Acolo am gasit un domn care isi facea nevoile acolo .

Nu am acceptat cele vazute si am discutat cu doamna si i-am explicat ca sa elibereze spatiu pentru ca eu nu am inchiriat curtea sa fac wc .. Doamna a sunat pe sotia fiului ei care este in politie si au trimis politistii din Celaru care mi-au sucit mainile la spate ,m-au pus cu mainile pe capota , mi-au scos ce aveam in buzunare ,aveam bani si un spray paralizant pentru autoaparare. Politistii m-au bruscat iar apoi m-au bagat in masina si m-au dus in fata tiganilor sa le arate ca gata m-au incatusat .

Citeste si :  Textile susceptibile a fi contrafacute, descoperite de politistii de frontiera doljeni

Tiganii sareau in sus de bucurie ca m-au incatusat . M-au dus la Spitalul Clinic de Neuropsihiatrie Craiova, doctorii de acolo stiau cine sunt si ca eu iau tratament , au vazut ca nu am nici o problema si mi-au dat drumul acasa ..
Am sunat apoi la postul de politie din Celaru iar politistii nu mi-au raspuns la telefon . Am mers si la Primaruldin Celaru care de fata cu el am sunat si la fel nu mi-au raspuns ..” ne-a declarat Antonie Radu.

Citeste si :  Fotbal : Legatura dintre Celaru si FC Universitatea Craiova !

Contactat telefonic , Primarul din Celaru ,Lucian Lion , ne-a confirmat ca politistii nu i-au raspuns lui Antonie Radu la telefon .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.