Legături suspecte între testele COVID ale CFR Cluj și patronul echipei de la Craiova

0
66

Clinica unde s-au făcut testele COVID care pot să decidă campioana României la fotbal are o legătură cu patronul uneia dintre echipele implicate. Testele COVID ale CFR Cluj au fost făcute la Clinica Regina Maria. Lumea Politică a plecat pe firul afacerilor și a găsit că între Mihai Rotaru, patronul echipei care joacă la Craiova și Enayati Wargha, patronul „Regina Maria” există o legătură. Pe firul afacerilor apare și numele lui Viorel Hrebenciuc, guzganul rozaliu al PSD care este cumătrul lui Mihai Rotaru relateaza Lumea Politica .

Testele COVID ale CFR Cluj puteau să decidă campioana României

Pe 18 iulie, LPF a amânat meciul FCSB – CFR Cluj după ce un jucător al formației ardelene a fost depistat pozitiv la COVID-19. Pe 20 iulie, au fost depistate alte cinci persoane infectate cu noul coronavirus la formaţia CFR Cluj, doi jucători şi trei membri ai staff-ului tehnic. În final 26 de oameni de la CFR Cluj erau considerați infectați.

Citeste si :  Sapte angajati de la Spitalul Victor Babes din Craiova, confirmati cu COVID

Testele COVID ale CFR Cluj fuseseră făcute la Clinica Regina Maria din București. Dacă jucătorii clujeni ar fi fost internați nu am fi știut niciodată că testele au fost greșite. Managerii echipei din Ardeal au decis să se deplaseze acasă. Acolo cu stupoare au aflat că niciun jucător nu este infectat.

Cea mai mare clinică privată din România a greșit testarea

Regina Maria, clinica a prelevat testele COVID ale CFR Cluj este cea mai mare rețea de spitale private din România. Clinica a fost fondată de Enayati Wargha, un cetățean german de origine iraniană care a făcut facultatea în România pe vremea comunismului. Enayati a fondat Centrul Medical Unirea apoi a implicat mai multe fonduri de investiții pentru a dezvolta afacerea. Din 2011 rețeaua de clinici a primit numele „Regina Maria”.

Enayati este implicat în mai multe afaceri în România. Ne-a fost greu să le analizăm pe toate pentru a vedea dacă există vreo suspiciune. Una dintre afacerile patronului de la Regina Maria se numește DocBook SRL. Este vorba despre o aplicație care găsește doctori online pentru pacienți. În 2018 firma a avut o pierdere de un milion de lei.

Citeste si :  Gheorghe Dinca este fan Victor Piturca ... Ce a facut criminalul din Caracal ...

tescaru docbook

Marian Tescaru – veriga lipsă

Enayati Wargha a preluat 27% din părțile sociale ale DocBook SRL în 2017. În aceiași zi, 17 noiembrie, adunarea generală a asociaților numea pe Marian Tescaru ca membru al Consiliului de Administrație.

În octombrie 2017, patronul clincii care a făcut testele COVID ale CFR Cluj anunțase cumpărarea publicației Viața Medicală. Tranzacția a fost asistată de Liliana Popa – societatea de avocatură Fruth Oprișan și Asociații, precum și Alexandru Codrea și Marian Tescaru, din partea cumpărătorului.

Așadar tandemul Tescaru – Enayati este unul sudat în în timp. Cei doi se cunosc și au activități economice comune. În fotografia de mai jos îi vedem vizitând un șantier alături de Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății.

Citeste si :  Exclusiv ! Presedintele echipei Astra Giurgiu , Dani Coman : Nu mi s-a parut normala atitudinea celor de la Craiova care vreau sa castige partida cu 3-0 !

Marian Tescaru

CFR Cluj – Regina Maria – Tescaru – Mihai Rotaru – CSU Craiova

Marian Tescaru este un finanțist cunoscut. El nu face afaceri numai cu patronul clinicii Regina Maria. Tescaru se prezintă de multă vreme ca bancher de investiții. Multe le-a realizat prin Altria Capital, o firmă fără rulaj din 2014.

Cu toate acestea, în  2013 Tescaru a candidat pentru postul de membru în Consiliul de Administrație al SIF Moldova. Mihai Rotaru și sora sa Diana Le Bomin dețineau aproape 5% din acțiunile fondului (maximum permis de lege).

În același timp cu Marian Tescaru a candidat și Andrei Hrebenciuc finul lui Mihai Rotaru, patronul echipei din Mogoșoaia care evoluează pe Stadionul Ion Oblemenco din Craiova.

Continuarea pe Lumea Politica ..

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.