Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat: „Toate femeile sunt c**ve”!

1
712
Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat
Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat

A venit momentul startului campaniei electorale pentru alegerile parlamentare din anul 2016 si  va prezentam o persoana foarte dubioasa care se afla vremelnic in conducerea administratiei locale din Calafat pe nume Leontin Afrenie, reprezentatul ALDE in Calafat si totodata candidat al ALDE Dolj pentru un loc de deputat, ce este drept fara nicio sansa, fiind pe locul 9, dar sa vedem cu cine a decis ALDE sa-si asocieze imaginea, iar cuvantul oportunist este o formulare frumoasa pentru un personaj de asa natura.

Citeste si :  TOMA PETCU (ALDE), Ministrul Energiei: ”Complexul Energetic Oltenia este campionul energetic al Romaniei”

Ceea ce noi am clasat la declaratia anului, este momentul cand actualul viceprimar si candidat al ALDE pentru postul de deputat, printr-un misogism iesit din comun face toate femeile c**ve, inclusiv pe mama lui, intr-o discutie contradictorie care a avut-o cu reprezentatele sexului frumos pe facebook:

Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat Discutie pe Facebook
Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat Discutie pe Facebook

O alta declaratie emblematica pentru acest personaj aflat in conducerea Mun. Calafat este momentul cand spune ca nu vrea sa fie nici macar consilier local, pentru motivele ca ar avea mari tentatii si ca nu ii place sa fie verificat si controlat, de ce nu vroia sa fie controlat si verificat si ce tentatii ar putea avea?

Citeste si :  ALDE Dolj: MASURA ”LEGARII DE GLIE” A ABSOLVENTILOR ESTE INOPORTUNA
Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat Discutie pe Facebook
Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat Discutie pe Facebook

Un alt record care il bate viceprimarul Leontin Afrenie la lucruri negative, sunt dosarele de executari silite care le are pentru diferite spete, va prezentam numai cateva din acestea, si va asiguram ca nu sunt falsuri.
Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat: „Toate femeile sunt c**ve”! 1
Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat: „Toate femeile sunt c**ve”! 2
Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat: „Toate femeile sunt c**ve”! 3
Leontin Afrenie presedinte ALDE Calafat: „Toate femeile sunt c**ve”! 4

Din pacate Alde Dolj nu a facut ce alte filiale cu siguranta fac si anume nu s-au interesat cine este Leontin Afrenie si datorita unor scandaluri mari in aceasta filiala a fost pus de catre conducerea de la Alde Dolj .

Citeste si :  ALDE DOLJ: OFLDE SALUTA DESEMNEREA UNEI FEMEI CA PREMIER AL ROMANIEI

De mentionat este faptul ca acest personaj a fost pus recent in functie pentru ca cealalalta conducere a fost data afara avand in vedere ca la alegerile din vara au obtinut un scor destul de bun .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.