Lia Olguta Vasilescu ii lasa locul lui Mihail Genoiu pentru candidatura la Primaria Craiova din partea PSD !

0
452

Asa cum am anuntat zilele trecute , Lia Olguta Vasilescu nu va candida la Primaria Craiova . Aseara a fost o videoconferinta la care au participat toti “greii” din PSD. Iritata ca am aflat sondajul comandat , Lia Olguta Vasilescu a anuntat in PSD ca nu va candida la Primaria Craiova si ca ii va lasa locul lui Mihail Genoiu .

Nu se lasa de politica dar va cauta in continuare imunitate pentru ca Lia Olguta Vasilescu are unele dosare in care este cercetata de DNA .

Cu aceasta ocazie amintim doar un singur dosar in care Lia Olguta Vasilescu este acuzata si anume Craiova Capitala Cultural Europeana 2021 .

“Pentru sustinerea candidaturii orasului la titlul de Capitala Culturala Europeana, in 2021, autoritatile din Craiova au fost generoase cu bugetul alocat.

„Pentru perioada 2016-2022, Craiova a garantat o suma de 55 de milioane de euro pentru pregatirea activitatilor din 2021, dar si anul de dupa cand are loc o evaluare, o monitorizare. La aceasta suma se adauga alte 20 milioane de euro, suma garantata prin hotarari ale tuturor consiliilor judetene din Oltenia: Dolj, Olt, Gorj, Valcea si Mehedinti”, spune Lucian Dindirica, presedinte Asociatia Culturala Craiova.” declara pentru Digi 24 ..

La urmatoarele Alegeri Parlamentare, Lia Olguta Vasilescu va candida pentru un nou mandat de deputat .

Va reamintim ca este pentru prima data cand Lia Olguta Vasilescu a “reusit” sa aiba un procentaj sub scorul partidului intr-un sondaj comandat chiar de aceasta ..

Oare ce procent va obtine Mihail Genoiu ? Acum 3 ani a fost ales cu aproximativ 20.000 de voturi ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.