Lia Olguta Vasilescu ii lasa locul lui Mihail Genoiu pentru candidatura la Primaria Craiova din partea PSD !

0
244

Asa cum am anuntat zilele trecute , Lia Olguta Vasilescu nu va candida la Primaria Craiova . Aseara a fost o videoconferinta la care au participat toti “greii” din PSD. Iritata ca am aflat sondajul comandat , Lia Olguta Vasilescu a anuntat in PSD ca nu va candida la Primaria Craiova si ca ii va lasa locul lui Mihail Genoiu .

Nu se lasa de politica dar va cauta in continuare imunitate pentru ca Lia Olguta Vasilescu are unele dosare in care este cercetata de DNA .

Citeste si :  Cum va arata noua conducere PSD? Au aparut primele nume de vicepresedinti

Cu aceasta ocazie amintim doar un singur dosar in care Lia Olguta Vasilescu este acuzata si anume Craiova Capitala Cultural Europeana 2021 .

“Pentru sustinerea candidaturii orasului la titlul de Capitala Culturala Europeana, in 2021, autoritatile din Craiova au fost generoase cu bugetul alocat.

„Pentru perioada 2016-2022, Craiova a garantat o suma de 55 de milioane de euro pentru pregatirea activitatilor din 2021, dar si anul de dupa cand are loc o evaluare, o monitorizare. La aceasta suma se adauga alte 20 milioane de euro, suma garantata prin hotarari ale tuturor consiliilor judetene din Oltenia: Dolj, Olt, Gorj, Valcea si Mehedinti”, spune Lucian Dindirica, presedinte Asociatia Culturala Craiova.” declara pentru Digi 24 ..

La urmatoarele Alegeri Parlamentare, Lia Olguta Vasilescu va candida pentru un nou mandat de deputat .

Citeste si :  Olguta Vasilescu investita in functie cu ajutorul judecatorului delegat!

Va reamintim ca este pentru prima data cand Lia Olguta Vasilescu a “reusit” sa aiba un procentaj sub scorul partidului intr-un sondaj comandat chiar de aceasta ..

Oare ce procent va obtine Mihail Genoiu ? Acum 3 ani a fost ales cu aproximativ 20.000 de voturi ..

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.