Home » Politica » Politica National » Lia Olguta Vasilescu, ironii la adresa consilierilor lui Iohannis: Noi ar trebui sa ii premiem

Lia Olguta Vasilescu, ironii la adresa consilierilor lui Iohannis: Noi ar trebui sa ii premiem

Olguta Vasilescu, ironii la adresa consilierilor lui Iohannis: Noi ar trebui sa ii premiem

Olguta Vasilescu, ironii la adresa consilierilor lui Iohannis: Noi ar trebui sa ii premiem

Atac dur lansat de ministrul Muncii Lia Olguta Vasilescu la adresa consilierilor presedintelui Romaniei Klaus Iohannis. Vasilescu a declarat in cadrul unei emisiuni la RTV ca sfatuitorii sefului de stat fac mari servicii opozitiei.

“Nu-i dau sfaturi, e om politic, are consilieri pe care noi ar trebui sa ii premiem, i-as da afara in locul lui, sa-i dea inainte pentru ca pe noi ne avantajeaza”, a spus Vasilescu.
Anterior, ministrul Muncii a ironizat cererile formulate de presedinte pentru demisia premierului Dancila.

“E om politic. Klaus Iohannis e om politic, nici macar nu poti sa te superi pe el pentru ca il intelegi ca a intrat deja in campanie electorala. Asta este o gluma (cererea de demisie – n.r.). Cand Iohannis va fi cel care poate sa decida ramanerea unui guvern la guvernare, probabil ca atunci va avea acel drept. Pana atunci nu, parlmentul investeste guvernul prin votul de incredere si tot parlamentul poate demite intreg guvernul. Iohannis probabil ca se viseaza nu doar presedinte, ci si parlamentul in ansamblul sau, ceea ce este imposibil. Si oricum, nu vad de ce ar putea cere demisia unui prim-ministru care face performanta economica”, a declarat Lia Olguta Vasilescu.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, AMENDAT de Consiliul National pentru Combaterea Discriminarii pentru folosirea termenului PENALI

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.