Home / Politica / Politica National / Lia Olguta Vasilescu pusa la zid ! Este acuzata ca a dat dovada de duplicitate si rea-credinta

Lia Olguta Vasilescu pusa la zid ! Este acuzata ca a dat dovada de duplicitate si rea-credinta

Conform Epoch Times Guvernul Tudose, care nu încetează să ia decizii opuse promisiunilor făcute în campania electorală, a făcut un cadou de sărbători clientelei politice aflate în sistemul public, a atras atenţia deputata Mara Calista.

În timp ce aşa-zisa “Revoluţie fiscală” sufocă mediul privat, Guvernul PSD-ALDE a făcut un cadou de sărbători clientelei politice, deşi decizia vine în contradictoriu cu angajamentele electorale ale social-democraţilor, a transmis vineri, în cadrul unui comunicat de presă, deputata PNL Mara Calista.

“Executivul a adoptat, în data de 28 decembrie 2017, pe furiş, Ordonanţa de Urgenţă nr. 116, prin care hotărârea de a elimina cumulul pensiei cu salariul din acelaşi sistem, stabilită prin OUG nr. 103, a fost abrogată. Toate acestea s-au întâmplat deşi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a susţinut recent că “nu se justifică posibilitatea de a încasa două pensii din acelaşi sistem şi nici de a încasa o pensie din sistemul public şi o pensie de serviciu”. Sunt extrem de curioasă cum justifică, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, această decizie”, a declarat Mara Calista.

Deputata PNL consideră că, în orice caz, singurul răspuns pe care ar trebui să-l ofere opiniei publice Olguţa Vasilescu este demisia din Guvern pentru că a dat dovadă de duplicitate şi rea-credinţă.

Citeste si :  Fostul jurnalist craiovean Mihai Firica si avocatul Florin Gatejescu s-au alaturat PNL Dolj

“O realitate este certă, în programul de guvernare al PSD-ALDE una din cele mai importante prevederi era cea a unei noi legi a pensiilor care să rezolve inechităţile existente în acest sistem, fapt care acum este eludat. Coaliţia majoritară nu a reuşit să adopte o nouă lege a pensiilor, însă a reuşit ca în termen de trei săptămâni să adopte două ordonanţe de urgenţă care, după cum vedem, satisfac în realitate clientela politică, şi nu majoritatea pensionarilor cu venituri foarte mici”, a precizat Mara Calista.

Lasa un comentariu aici !
Sustine si tu Jurnal de Craiova
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.