Home » Politica » Politica National » Lia Olguta Vasilescu pusa la zid ! Este acuzata ca a dat dovada de duplicitate si rea-credinta

Lia Olguta Vasilescu pusa la zid ! Este acuzata ca a dat dovada de duplicitate si rea-credinta

Conform Epoch Times Guvernul Tudose, care nu încetează să ia decizii opuse promisiunilor făcute în campania electorală, a făcut un cadou de sărbători clientelei politice aflate în sistemul public, a atras atenţia deputata Mara Calista.

În timp ce aşa-zisa “Revoluţie fiscală” sufocă mediul privat, Guvernul PSD-ALDE a făcut un cadou de sărbători clientelei politice, deşi decizia vine în contradictoriu cu angajamentele electorale ale social-democraţilor, a transmis vineri, în cadrul unui comunicat de presă, deputata PNL Mara Calista.

“Executivul a adoptat, în data de 28 decembrie 2017, pe furiş, Ordonanţa de Urgenţă nr. 116, prin care hotărârea de a elimina cumulul pensiei cu salariul din acelaşi sistem, stabilită prin OUG nr. 103, a fost abrogată. Toate acestea s-au întâmplat deşi ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, a susţinut recent că “nu se justifică posibilitatea de a încasa două pensii din acelaşi sistem şi nici de a încasa o pensie din sistemul public şi o pensie de serviciu”. Sunt extrem de curioasă cum justifică, ministrul Muncii, Lia Olguţa Vasilescu, această decizie”, a declarat Mara Calista.

Deputata PNL consideră că, în orice caz, singurul răspuns pe care ar trebui să-l ofere opiniei publice Olguţa Vasilescu este demisia din Guvern pentru că a dat dovadă de duplicitate şi rea-credinţă.

Citeste si :  COMUNICAT DE PRESA AL PNL: POZIȚIA COMISIEI EUROPENE ÎN PRIVINȚA ATACURILOR LA SISTEMUL JUDICIAR DIN ROMÂNIA CERTIFICĂ IRESPONSABILITATEA LIDERILOR PSD-ALDE

“O realitate este certă, în programul de guvernare al PSD-ALDE una din cele mai importante prevederi era cea a unei noi legi a pensiilor care să rezolve inechităţile existente în acest sistem, fapt care acum este eludat. Coaliţia majoritară nu a reuşit să adopte o nouă lege a pensiilor, însă a reuşit ca în termen de trei săptămâni să adopte două ordonanţe de urgenţă care, după cum vedem, satisfac în realitate clientela politică, şi nu majoritatea pensionarilor cu venituri foarte mici”, a precizat Mara Calista.

Lasa un comentariu aici !
Ajuta si tu Jurnal de Craiova!

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.