Lia Olguta Vasilescu: ‘Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi, herr Johannis?’

0
445
Sursa Foto : Facebook
Sursa Foto : Facebook

Klaus Iohannis spune că nu a avut niciodată un dosar în care să fie urmărit penal. El a fost contrazis de adversarii săi politici, de la Liviu Dragnea și Traian Băsescu până la Lia Olguta Vasilescu. În plus, primarul Craiovei are un mesaj interesant pentru președintele României.

Lia Olguta Vasilescu vorbește despre asemănările și deosebirile dintre ei, pornind de la un dosar pe care DNA i l-a deschis în urma unei acțiuni pe care și Iohannis ar fi făcut-o la Sibiu, când era primar.
”Știți care sunt asemănările și deosebirile dintre noi doi, herr Johannis? Amândoi am văruit fațade în orașele noastre, cu ajutorul sponsorilor, dar eu am fost încătușată pentru asta, iar Dvs ați fost ales președinte, fiindca ați făcut din Sibiu un oraș mai frumos. Amândoi am fost primari şi am dat meditații, dar eu n-am nicio casa, iar Dvs aveți cinci. Amândoi am semnat acte administrative, dar eu nu am făcut-o în interes propriu, astfel încât o instanță să constate falsul și uzul de fals. Amândoi credem în Justiție, dar Dvs aveți impresia ca ea se înfăptuiește de procurori și nu dați doi bani pe prezumția de nevinovăție, chiar dacă ați făcut fix același lucru ca și cei pe care ii arătați cu degetul, iar eu sper în judecători corecți, asa cum și sunt în proporție 99 la suta.

Și nu în ultimul rand, cred ca amândoi vom fi judecați, Dvs după ce veți termina mandatul, eu mai repede, dar eu am o șansă să scap… Cei care ajung în funcții atât de înalte și care au întărit un sistem nedrept, de regula ii vad adevărata față pe propria piele. Desigur că nu va doresc și aş urî momentul în care să am dreptate, aşa cum am avut acum patru ani când l-am avertizat pe Traian Băsescu ce se întâmplă când deschizi cutia Pandorei… Cu toată condescendența, penalii sunt exact la vârful politicii, doar ca nici măcar nu realizează asta… Deh, unii cujetă mai domol… Sau au pur şi simplu tupeu!” e mesajul edilului din Craiova pe reteaua de socializare Facebook .

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.