Liberalii au votat pentru Dezvoltarea Doljului

0
229

Candidații liberali la Parlamentul României s-au prezentat la urne la primele ore ale dimineții. Votul a fost unul pentru continuarea investițiilor demarate în ultimul an și crearea de noi locuri de muncă în această regiune lăsată în urmă de către pesediști.

„Ne dorim un guvern care va dezvolta Craiova şi judeţul Dolj. Ne dorim patru ani de investiţii, astfel încât, şi la noi, în Craiova şi judeţul dolj, să reapară speranţa. Investiţiile sunt absolut necesare pentru tot ceea ce înseamnă viaţa de zi cu zi a cetăţenilor şi ca o perspectivă necesară pentru tineri şi familiile tinere. Investiţiile înseamnă, până la urmă, dezvoltarea firmelor private, un învăţământ performant, astfel încât şi Universitatea din Craiova să prindă viaţă, aşa cum era odată, când vedeam, pe treptele Universităţii, foarte mulţi tineri. Am alături de mine doi miniştri care au fost mereu precupaţi de Craiova şi judeţul Dolj şi, cu certitudine, ei se vor regăsi şi în viitoarea echipă guvernamentală”, a declarat Ştefan Stoica, preşedintele PNL Dolj.

La rândul său, ministrul Apărării Naționale și candidat pentru Senatul României, a declarat că a votat pentru dezvoltarea infrastructurii, indiferent de natura acesteia. „Am votat pentru modernizarea judeţului Dolj, pentru modernizarea României, pentru un sistem de educaţie modern, pentru un sistem de sănătate publică ce are ne voie de atenţia noastră, pentru infrastructură – şi când zic infrastructură mă refer la faptul că trebuie să legăm Doljul de ţară şi de Europa, am votat ca tot ceea ce înseamnă responsabilitatea angajamentului, într-un astfel de proiect, să se întâmple. Îi îndemn pe doljeni să iasă la vot, pentru că este la fel de sigur, poate chiar mai sigur decât atunci când mergem la magazin”.

Ionuţ Stroe, ministrul Tineretului şi Sportului s-a referit la stabilitatea politică de care are nevoie țara noastră. „Oricât de diferite şi apăsătoare ar fi aceste zile, din cauza pandemiei, trebuie să privim în viitor cu optimism. Urmează patru ani de stabilitate politică, urmează patru ani de construcţie. Am votat pentru soluţii concrete, pentru rezultate şi perspective. Am votat ca să acordăm o şansă în plus pentru generaţiile tinere, care trebuie să rămână aici, în craiova şi în dolj. Nu în ultimul rând, am votat pentru proiecte şi investiţii, care se pot realiza în Craiova şi judeţul Dolj, pentru a deveni, cu adevărat, un pol de investiţii şi de interes pentru următoarea guvernare”.

Eurodeputatul Marian Jean Marinescu a votat la Liceul „Henri Coandă „cu gândul ca viitorul Parlament și viitorul Guvern Trebuie să scoată Oltenia din izolare. Nu trebuie să uităm de planul de redresare al Complexului Energetic Oltenia sau de Drumul Expres Craiova – Pitești. Planul final de redresare și reziliență va fi depus în aprilie. Investițiile cuprinse în acest plan sunt pentru beneficiul tuturor românilor. De asemene, să nu uităm că s-au deblocat fondurile pentru Spitalul Regional Oltenia în condițiile în care vechea guvernare ne spunea că nu se poate face, deși proiectul era cuprins în parteneriatul cu Comisia Europeană încă din 2014”.

Sursa EstTV

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.