Liberalii vor parcare cu plata doar intre anumite ore si inaugurarea stadionului gratis

0
58

Liberalii vor parcare cu plata doar intre anumite ore si inaugurarea stadionului gratis 1La conferinta de presa , unele dintre problemele aduse in discutie de catre conducerea PNL Dolj au fost cele ce tin de parcarea din zona centrala cu plata si inaugurarea stadionului la care Primaria alocase o suma destul de mare 250.000 de euro .

Presedintele PNL Dolj , Stefan Stoica si Flavius Sirop au  venit si cu solutii pentru aceste doua probleme nu doar cu acuze .

Președintele PNL Dolj, Ștefan Stoica, a anunțat că în cadrul organizației municipale s-a luat o decizie importantă. ”După cum știți s-a stabilit ca în zona centrală să se plătească o taxă de parcare. Consilierii noștri vor veni cu propunerea ca parcarea să fie cu taxă doar în zilele lucrătoare între orele 8:00 și 17:00.  În rest, inclusiv în zilele de sâmbătă și duminică și în zilele cu sărbătorile legale, parcarea să fie gratuită. Consilierii vor strânge semnături de la locuitorii din zonă pentru a sprijini această propunere” a susţinut preşedintele PNL Dolj.

Articolul continua dupa recomandari
Citeste si :  Fotbal : FC U Craiova va sustine saptamana viitoare doua amicale

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

La rândul său, Flavius Sirop s-a referit la anularea licitației pentru organizarea spectacolului de inaugurare a stadionului. ”Când am fost convocați în sesiune extraordinară ni s-a spus că alocarea a 250.000 de euro pentru aplauze și artificii reprezintă o urgenţă. Din fericire, la presiunile făcute de PNL, au renunțat la această idee. Dar mă întreb, dacă sunt artiști care se simt mândri că sunt olteni, nu se poate să cânte pro bono la această deschidere?” a adăugat consilierul liberal.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.