Libertatea presei aruncata la gunoi ! Politia din Teleorman cere RISE Project sa spuna cine le-a dat valiza.

0
131
Libertatea presei aruncata la gunoi ! Politia din Teleorman cere RISE Project sa spuna cine le-a dat valiza.
Libertatea presei aruncata la gunoi ! Politia din Teleorman cere RISE Project sa spuna cine le-a dat valiza.

Politia din Teleorman cere RISE Project sa spuna cine le-a dat valiza. Seful TelDrum a facut plangere penala. Jurnalistii de la Rise Project au fost instiintati de catre Politia din Teleorman ca sunt vizati intr-un dosar penal dechis in urma unei plangeri facute de directorul Tel Drum, Petre Pitis.

“Dupa militia datelor personale, ne cauta si politia din Teleorman. Cu aceleasi griji: sursele noastre si arhiva #TeleormanLeaks. Petre Pitis, directorul Tel Drum, a facut plangerea, iar comisarul Valentin Dumitrascu, seful IPJ Teleorman, a trecut la fapte. Sunt prieteni.

Ambii au mers la vanatoare cu Liviu Dragnea de nenumarate ori, semnand frecvent registrele gruparii si distrandu-se printre cadavre in efectiv complet cu baronii PSD. Va multumim ca ne urmariti. Continuam”, au anuntat, pe Facebook, cei de la Rise Project.

Citeste si :  Liviu Dragnea a trecut la santaj pe fata la adresa lui Klaus Iohannis

Jurnalistilor li se cere sa-si dezvaluie sursele si sa spuna daca au predat vreunei autoritati documentele.

“La aceasta unitate de politie se afla in lucru dosarul penal cu numarul de mai sus, privind sesizarea numitului Petre Pitis, director al S.C. Teldrum S.A. din care rezulta faptul ca un localnic a gasit intr-o zona rurala a judetului Teleorman o valiza continand hard-disk, o tableta, un stick usb si alte documente, avand legatura cu societatea mai sus mentionata, bunuri care au fost predate organiatiei dumneavoastra.

Ulterior, in spatiul public, au fost prezentate fotografii, filme, respectiv s-a afirmat ca aceste dispozitive ar apartine S.C. Teldum S.A. Tot in spatiul public, a fost prezentata informatia ca, intr-o convorbire publicata pe siteul ‘riseproject’, persoane din aceasta organizatie au afirmat vineri, 02.11.2018, ca se afla in posesiza valizei de o saptamana.

Avand in vedere cele mai sus mentionate, va rugam sa ne comunicati in cel mai scurt timp posibil:

Citeste si :  Marcel Vela, dezvaluiri incredibile: Am gasit sute de televizoare cu o mie de euro bucata la Jandarmerie, 4 masini Tuareg pentru protectia demnitarilor PSD.

– data la care ati intrat in posesia bunurilor respective, cu descrierea acestora;
– identitatea persoanei care v-a predat bunurile;
– daca bunurile au fost predate autoritatilor, cu specificarea identitatii autoritatii catre care s-au predat si data la care s-au predat;
– alte detalii care au legatura cu cele mai sus mentionate”, se arata in document.

Documentul este semnat de Comisarul sef de politie Dumitrascu Valentin, seful Inspectoratului de Politie Teleorman, si comisarul-sef de politie Copaceanu Geani, seful Serviciului de Investigatii Criminale al IPJ Teleorman.

Citeste si :  Un europarlamentar PSD cere excluderea din partid a celor 39 de alesi PSD care vor prag de 200.000 de euro

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.