Liderii USR-PLUS vor înlocuirea lui Cîțu din fruntea Guvernului. Partidul, total nemulţumit de premier

0
78

Liderii USR-PLUS vor înlocuirea lui Cîțu din fruntea Guvernului.  Potrivit unor surse politice citate de G4media.

Majoritatea liderilor USR PLUS au fost extrem de vehemenți și la ședință s-a discutat inclusiv înlocuirea lui Cîțu printr-o moțiune de cenzură, dar decizia a fost ca acest scenariu să fie temporizat pentru a nu interveni în acest fel în alegerile din PNL.

În schimb, USR PLUS a decis să respingă programul ”Anghel Saligny” propus de Cîțu, un PNDL 3, care ar direcționa 50 de miliarde de lei în următorii șase ani către baronii locali. Programul este unul extrem de important pentru premierul Cîțu din perspectiva luptei interne pentru putere în PNL.

O altă decizie luată de USR PLUS a fost să refuze orice nouă discuție pe rectificarea bugetară, după ce premierul dăduse semnale că ar vrea să revină asupra înțelegerii la care s-a ajuns în coaliție, după cum au declarat pentru sursa citata.

”Toată lumea din partid e nemulțumită de cum îi tratează ca parteneri, de atacurile la miniștrii USR PLUS. La mulți s-a umplut paharul, noi decontăm opoziția PNL la orice reformă, la reformele din justiție, decontăm intenția lor de a face un nou PNDL. Noi am fost parteneri loiali. Oamenii din USR PLUS au conștientizat că Florin Cîțu depinde complet de noi ca premier. S-a discutat vehement despre ideea de a-l înlocui pe Cîțu, au fost inclusiv nemulțumiri față de Iohannis. Cîțu e văzut ca un perdant politic, iar asocierea cu el dăunează USR PLUS”, a declarat pentru G4Media.ro o sursă din partid.

O altă sursă a declarat că ”la moțiunea de cenzură anti-Cîțu aș vota cu două mâini”.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.