Home » Administratie » Guvernare » LIDERUL ALDE DOLJ ESTE NOUL PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU MEDIU SI ECHILIBRU ECOLOGIC DIN CAMERA DEPUTATILOR

LIDERUL ALDE DOLJ ESTE NOUL PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU MEDIU SI ECHILIBRU ECOLOGIC DIN CAMERA DEPUTATILOR

 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  

LIDERUL ALDE DOLJ ESTE NOUL PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU MEDIU SI ECHILIBRU ECOLOGIC DIN CAMERA DEPUTATILOR

LIDERUL ALDE DOLJ ESTE NOUL PRESEDINTE AL COMISIEI PENTRU MEDIU SI ECHILIBRU ECOLOGIC DIN CAMERA DEPUTATILOR

Deputat ION CUPĂ, președinte ALDE Dolj: ”Îmi voi concentra activitatea pe acele priorități legislative care să ne ajute să evităm, ca țară, sancțiuni ale Comisiei Europene”

Deputatul Ion Cupă, președintele ALDE Dolj a fost ales în ședința din 27 iunie 2017 președinte al Comisiei pentru Mediu și Echilibru Ecologic din Camera Deputaților. Propunerea a venit din partea grupului parlamentar al ALDE.

”Sunt multe probleme pe agenda acestei comisii, în special procedurile de infringement pe probleme de mediu pe care trebuie să le evităm. Avem probleme privind managementul deșeurilor (depozitele de deșeuri neconforme). Avem probleme legate de poluare pe zona de reciclare, în special pe segmentul de deșeuri electrice sau electronice.Toate acestea sunt chestiuni foarte presante, inclusiv în județul Dolj. De asemenea, avem probleme legate de poluarea producătorilor de energie electrică pe

bază de cărbune. Voi face tot ceea ce depinde de mine să ne focusăm pe acele priorități legislative care să ne permită să dăm un suport decisiv rezolvării acestor probleme.

Îmi doresc să avem și sunt convins că vom avea o colaborare eficientă cu Ministerul Mediului, condus de colega mea, doamna

Vicepremier Grațiela Gavrilescu. Împreună vom găsi acele soluții prin care să putem implementa în legislația internă directivele europene de profil, acquisul comunitar, astfel încât să evităm sancțiuni ale Comisiei Europene.

Această poziție de conducere în arhitectura de decizie a parlamentului României va fi pusă în slujba comunităților din județul Dolj, care se confruntă cu atâtea probleme de mediu” – a declarat ION CUPĂ, liderul ALDE Dolj.

BIROUL DE PRESĂ ALDE DOLJ


 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
 •  
loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

Ciurezu Marian Bogdan
De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Citește articolul precedent:
AIESEC Craiova sarbatoreste 26 de ani de existenta

In acest weekend organizația de studenți AIESEC Craiova sărbătorește 26 de ani de existență, ani în care a schimbat destine...

Închide