Lidl inaugureaza un nou magazin in Craiova si ajunge la 270 de unitati in Romania

0
205

Lidl continua investitiile in Romania prin inaugurarea unui magazin in orasul Craiova, judetul Dolj, pe data de 21 mai. Noul magazin este situat pe Strada Brestei, Nr. 185. Totodata, pentru ca sanatatea angajatilor si a clientilor este prioritara pentru Lidl, si in noua unitate se vor aplica masurile impotriva raspandirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer in reteaua din Romania. Lidl le recomanda clientilor sa respecte, in acelasi timp, masurile individuale de preventie in timpul cumparaturilor.

Noul magazin din Craiova, in care vor lucra aproximativ 20 de angajati, are o suprafata de vanzare de aproximativ 1.300 m² si dispune de peste 100 de locuri de parcare. Orarul de functionare a magazinului va fi de luni pana sambata, intre 7:00 si 22:00, iar duminica intre 8:00 si 20:00.

Lidl optimizeaza constant formatul magazinelor, astfel incat sa aiba un impact cat mai redus asupra mediului, dar si sa ofere o experienta de cumparaturi cat mai buna. Prin utilizarea unor tehnologii avansate din domeniul constructiilor si in conformitate cu normele de protectie a mediului, noul magazin Lidl din Craiova dispune de solutii si tehnologii moderne, care asigura standarde inalte de eficienta energetica. Printre acestea se numara sistemul de iluminat LED, cu senzor de prezenta si sistemele de recuperare a caldurii integrate in instalatiile de ventilatie.

Citeste si :  Fotbal : Se redeschide magazinul oficial al FC U Craiova !

Pentru ca sanatatea angajatilor, a clientilor si a partenerilor este prioritara pentru Lidl, si in noul magazin din Craiova se vor aplica masurile impotriva raspandirii virusului SARS-CoV-2 luate de retailer in reteaua din Romania. Printre acestea se numara montarea unor panouri transparente de protectie la casele de marcat, limitarea numarului de clienti care pot intra in acelasi timp in magazin, precum si montarea de dozatoare cu solutie dezinfectanta pentru clienti si dezinfectarea constanta a zonelor intens tranzitate si obiectelor expuse (exemplu: toaletele, intrarile si iesirile, vitrinele frigorifice, carucioarele si cosurile de cumparaturi, benzile si POS-urile de la casele de marcat etc.).

In plus, pe baza recomandarilor oficiale ale autoritatilor, Lidl face o serie de recomandari pentru clienti, publicate atat online, cat si in incinta magazinelor. Printre cele mai importante recomandari se numara plata cu cardul bancar, evitarea zonelor aglomerate, atingerea doar a fructelor si legumelor pe care doresc sa le cumpere si pastrarea distantei recomandate fata de alte persoane. Pentru a-i ajuta pe clientii care stau la coada sa pastreze distanta recomandata fata de cei din jurul lor, si in noul magazin Lidl din Craiova se gasesc indicatoare pe podea in zona caselor de marcat.

Citeste si :  A fost semnat contractul pentru reabilitarea a 53 de km din DN 6, Alexandria - Craiova

In acelasi timp, pentru a limita raspandirea virusului SARS-CoV-2, Lidl face apel la solidaritatea clientilor pentru a respecta la randul lor atat recomandarile autoritatilor, cat si masurile individuale de preventie in timpul cumparaturilor.
Inaugurarea magazinului din Craiova continua strategia companiei de a oferi zilnic romanilor produse de cea mai buna calitate la cel mai bun pret, intr-o larga varietate de sortimente. Lidl reuseste sa respecte aceasta misiune investind constant in sustenabilitate, la baza actiunilor companiei stand eficienta si demersurile de dezvoltare durabila. In plus, Lidl promoveaza cu consecventa colaborarea cu producatorii locali, multe dintre marcile de calitate comercializate in retea fiind produse in Romania.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.