Liechtenstein – ROMÂNIA Lupta pentru barajul de Mondial înaintea ultimei runde!

0
158

Astazi are loc partida dintre Liechtenstein si ROMÂNIA de la ora 19:00 pe Stadion Rheinpark (Vaduz)
Partida este transmisa pe PRO TV și Radio România Actualități.
Prezența tricolorilor la baraj este condiționată de o victorie azi în Liechtenstein și un egal sau o victorie a Islandei în Macedonia de Nord, meci care începe tot la 19:00.

Selecționerul Mirel Rădoi a ales lotul final pentru meciul de azi, absența lui Vlad Chiricheș fiind cauzată de o suprasolicitare musculară la nivelul coapsei stângi pe care căpitanul tricolorilor a acuzat-o după partida cu Islanda. În acest condiții, pentru a nu risca o accidentare mai gravă, staff-ul medical împreună cu staff-ul tehnic al naționalei au decis ca Vlad să nu fie folosit azi.

 

Liechtenstein – ROMÂNIA Lupta pentru barajul de Mondial înaintea ultimei runde! 1

Adrian Rus și Mirel Rădoi participă la conferința de presă dinaintea partidei Liechtenstein – România .

FIFA a delegat pentru ultimul meci al tricolorilor din grupa preliminară CM 2022 o brigadă din Slovenia, avându-l la centru pe Matej Jug, ajutat de Matej Zunic și Manuel Vidali, al patrulea oficial delegat fiind David Smajc. În camera VAR vor fi Nejc Kajtazovic alături de Silvo Borosak, în calitate de VAR Assistant.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.