Liliana Cosmina Borceanu : Cătălin Drulă a fost acuzat recent de un consilier local doljean de execuție politică la comandă, fără drept de apărare.

0
774

Astăzi, la Biroul Parlamentar al deputatului Ringo Dămureanu, a avut loc conferința de presă săptămânală AUR Dolj. Conferința a fost susținută de deputatul Ringo Dămureanu, coordonatorul AUR Dolj Ionel Gheorghe și Liliana Cosmina Borceanu, secretar general al organizației.

Secretarul general AUR Dolj, Liliana Cosmina Borceanu a adus in discuție următoarele: execuții politice la Dolj și Craiova, oraș nesigur.

Despre execuțiile politice de la Dolj, Secretarul Liliana Cosmina Borceanu a declarat:

Președintele USR, Cătălin Drulă, a fost acuzat recent de un consilier local doljean de execuție politică la comandă, fără drept de apărare.
A devenit de notorietate execuția deputaților incomozi ai Opoziției, hotărâtă în Parlament, unde Puterea PSD-PNL-UDMR, alături, votează sancțiuni ”disciplinare” extreme la adresa Opoziției incomode, spre a o reduce, fără ca persoanelor în cauză să li se permită dreptul elementar la apărare.
Iată însă că USR aplică aceleași metode și la nivel local. Acuzația de execuție politică fără drept la apărare vine chiar la adresa Președintelui USR, deputatul Cătălin Drulă.
Acesta este acuzat de un consilier local doljean că ar fi convocat Biroul Județean USR Dolj printr-o postare pe Facebook, prin care a dispus excluderea din partid a consilierului local, fără a-i acorda elementarul drept la apărare, prevăzut de Constituție și lege, dar și de Statutul acestei formațiuni politice.
În condițiile arătate mai sus, USR Dolj l-a exclus recent din partid pe Cristian Gherasim, unicul său consilier local din comuna doljeană Pielești, la 10 km de Craiova, care fusese ales în această funcție în 2020.

Despre nesiguranța copiilor noștri in Craiova, secretarul Liliana Cosmina Borceanu a declarat:

Pe această temă, Deputatul AUR de Dolj, Ringo Dămureanu a susținut zilele trecute o declarație politică în Parlamentul României.
În cadrul acesteia, reprezentantul doljenilor a apreciat că un oraș în care copiii noștri sunt atacați ziua în amiaza mare de delincvenți organizați în bande, pentru a ataca în scop de tâlhărie, în locuri publice sau în mijloacele de transport în comun, într-o totală lipsă de interes și sensibilitate din partea autorităților locale nu poate fi considerat un oraș sigur.
În ciuda tuturor declaraţiilor publice ale administrației Olguța Vasilescu, potrivit cărora avem de a face cu un oraş turistic în ceea ce privește minicipiul Craiova, orașul este unul în continuare nesigur, în care copiii noştri, din păcate tot mai puţini și mai afectați de timpurile în care trăiesc, au parte de aceleaşi condiții de insecuritate ca în urmă cu 30 sau 40 de ani.
Copiii sunt atacați în public, pe stradă sau în spațiile mall-urilor sau în mijloacele de transport aparținând municipalității, iar Primăria și Consiliul Local, Poliția locală, cea municipală și județeană manifestă o nepermisă îngăduință. Copiii sunt bătuți cu bestialitate, până la sânge, tâlhăriți și vandalizați, fără ca să intervină în astfel de cazuri.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.