„Linia solară“, spectacolul Teatrului ACT București, în premieră la Teatrul Colibri

0
208

Teatrul pentru copii și tineret Colibri Craiova continuă Stagiunea Colibri. ACTul 7 cu cea mai recentă premieră a Teatrului ACT București, care se adresează publicului tânăr și adult.

Joi, 27 aprilie 2023, la ora 19:00 va fi prezentat pe scena Teatrului Colibri Craiova spectacolul „Linia solară“ de Ivan Vîrîpaev, în regia lui Radu Iacoban, cu Ilinca Manolache și Ionuț Vișan, traducerea Raluca Rădulescu, scenografia Tudor Prodan, atmosfera sonoră: Aida Šošić.

Piesa „Linia solară“ explorează numeroasele moduri în care doi oameni nu reușesc să intre în contact real unul cu celălalt, uniți de o pasiune devenită treptat obsesie și despărțiți de o linie solară invizibilă, dar palpabilă. La ora 5 dimineața, Barbara și Werner, după șapte ani de căsnicie, continuă o ceartă pe care au început-o cu șapte ore mai devreme. Sunt pe punctul de a-și achita creditul ipotecar, dar privesc în abisul întrebării „ce urmează?”, deschizând porțile furiei și sentimentelor reprimate. (www.teatrulact.ro)

„«Linia Solara» e un titlu de piesă care poate păcăli. Spun asta cu gândul la viitorul nostru spectator care, răsfoind sau scrollând prin sumedenia de oferte teatrale, se decide să aleagă spectacolul nostru.
La ce oare să ne așteptăm? E un spectacol despre viziuni profetice, descoperiri științifice extraordinare? O fi o metaforă?
Vă rog să ne scuzați dacă nu veți primi răspunsul în rândurile care urmează. Ne vom rezuma doar la explicația dată de autor care, în mod subtil și inteligent, ne spune că avem de-a face cu: «O comedie în care se arată cum se poate ajunge la un rezultat pozitiv».
Ce înseamnă asta mai precis?
Suntem convinși că veți decide singuri după vizionarea spectacolului.“ – Radu Iacoban, regizorul spectacolului
Spectacolul se adresează unui public de peste 16 ani și durează 1 h 20 min (fără pauză).

Biletele se pot procura de la Agenţia Teatrului Colibri, de luni până sâmbătă, între orele 10:00 – 13:00 / 16:00 – 19:00, iar duminica, între 10:00 – 13:00. Preț unic pentru acest spectacol: 30 lei / pers.

Mai multe informații se pot obține la tel.: 0251.412.473, pe www.teatrulcolibri.ro, www.facebook.com/TeatrulColibri.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.