Liviu Avram, despre avocatul Tonel Pop: E foarte dubios

0
164

Potrivit Digi24, Liviu Avram , jurnalist la Adevarul , are o remarca fata de Tonel Pop , avocatul familiei Luizei Melencu care a devenit foarte activ in ultimul timp in spatiu public si vrea sa fie un comunicator dar de multe ori informatiile lui nu sunt confirmate de catre anchetatori .

Avocatul ar fi făcut mai multe fotografii în câmpul infracțional (casa lui Gheorghe Dincă) cercetat de anchetatori și și-ar fi făcut și un selfie, îmbrăcat în combinezonul specific investigatorilor. Ulterior, acesta a fost îndepărtat de la cercetări.

„Eu înțeleg din ce în ce mai greu rolul și rostul acestui avocat acolo, el deja nu pare să mai reprezinte strict interesele familiei Melencu, ci pare, în cel mai bun caz, a se reprezenta pe sine însuși și de a-și crea o imagine în mass-media. Vrea să dea impresia că el dictează ritmul cercetărilor”, a comentat la Digi24 jurnalistul Liviu Avram, redactor-șef la „Adevărul”.

„Dacă tu te duci acolo doar ca să faci poze pentru că ești haios în acel combinezon arăți cât de interesat ești să-ți faci meseria de avocat acolo. E foarte dubios, ca să fiu sincer, acest avocat, cu atât mai mult cu cât astăzi a încercat să acrediteze alte informații decât cele pe care le-am primit de la Parchet. Și nu cu scopul de a clarifica niște lucruri, ci parcă de a băga mai multă ceață. De exemplu, de la Parchet ni s-a spus că oasele din acea lizieră au fost găsite în saci, iar domnul acesta vine și spune că oasele erau separat, cenușa separat și sacii în altă parte. Nu putem să negăm, dar dacă Parchetul vine și confirmă o dată în plus că oasele erau în saci, se pune întrebarea: de ce a susținut avocatul altceva? Care este interesul lui acolo? Să clarifice lucrurile sau să producă și mai multă confuzie decât este deja?”, a arătat Liviu Avram.

Liviu Avram explica ca prezenta avocatului familiei Melencu in spatiu public are impact , pentru ca e singurul care vorbeste zilnic si este foarte prezent aproape pe toate televiziunile .

„Eu înțeleg că nici Parchetul nu poate să dea și nici n-are cum, la acest moment al anchetei, informații detaliate cu fiecare pas procedural pe care îl face, cu fiecare nouă probă pe care o găsește. Înțeleg că e frustrant și din partea procurorilor și a polițiștilor, bănuiesc, că sunt asediați și ei cu aceleași informații din partea acestui avocat, dar eu aș prelua cu mult mai multă prudență tot ce spune el, tocmai pentru că nu pare a avea interesul de a clarifica lucrurile, cu atât mai puțin să susțină interesele familiei Melencu și doar ca să-și facă el show-ul și să câștige popularitate”, atrage atenția Liviu Avram.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Presedintele Klaus Iohannis a sugerat ca Guvernul Romaniei este „autor moral” al tragediei de la Caracal

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.