Liviu Dragnea nu uita ce sa intamplat cu OUG 13 …

0
108
Liviu Dragnea nu uita ce sa intamplat cu OUG 13 …
Liviu Dragnea nu uita ce sa intamplat cu OUG 13 …

In ultimele zile vad unele lucruri interesante care par ca sunt din scenariu “Cum sa ne razbunam elegant” . Este o remarca facuta de mine si am toate semnele posibile si imposibile .

In iarna OUG 13 a fost cea care a aprins in Romania o flacara care , din spusele presei internationale a avut cel mai mare ecou de cand am iesit din epoca comunista .

Cine a ajutat ca OUG 13 sa nu fie aprobata ? Aici este cheia si de aici incepe defapt ceea ce vreau sa va spun .

Citeste si :  Prioritatile lui Dragnea dupa Paste ! Referendumul pentru familie si Modificarea Codurilor Penale

Pentru Liviu Dragnea , sau in mintea lui , OUG 13 a picat din cauza multinationalelor si acestea urmeaza sa fie rau afectate de noile decizii ale Guvernului PSD.

Sunt cu totul alti factori care au stat la baza acestor oameni care au iesit din casa . Nu spun ca multinationalele au fost neutre dar forta oamenilor a fost cea care a facut sa fie atat de mare impact . La Craiova cate multinationale avem ? 

Sunt cel care a fost in Piata Mihai Viteazul in prima seara , cand Iordache ne spunea de peste 30 de ori “Alta Intrebare!”, si va spun ca toti care au venit in acea seara au venit din propria initiativa . Ca exista comunicarea pe retelele de socializare  si ca de multe ori … sunt peste asteptari este cu totul alta discutie .

Citeste si :  Liviu Dragnea a negat ca ar fi platit un milion de dolari pentru a sta la masa cu Trump

Protestele din analiza facuta de catre PSD , au fost in mare parte cei din multinationale, care au fost invoiti tocmai sa poata ajunge la proteste . Sa ne aducem aminte de episodul cu cainele .. 100 de lei/om. 50 de lei/ copil. 30 de lei/caine .

Continuarea acestui editorial este aici .

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.