Liviu Dragnea vrea să salveze „țărișoara”, dar nu-l lasă #Rezist :)))

0
213

Codrin Ștefănescu, fost secretar general al PSD, l-a vizitat din nou pe Liviu Dragnea la pușcărie. Vineri a fost la pușcăria Rahova, iar întâlnirea „la vorbitor” cu fostul său șef de partid l-a întristat rău de tot.

Măcinat de frustrări după ce a fost marginalizat de „echipa Ciolacu”, a constatat că idolul lui de la Rahova suferă, suferă, suferă. Dar nu pentru că e închis, nuuuuu, altceva îi roade ficatul: situația Capitalei și, da, a României! A țărișoarei lui, pe care a iubit-o atât de mult, încât a jefuit-o patriotic!

„Nu l-am văzut niciodată atât de abătut și îngrijorat”, scrie clovnul lui Dragnea. Vedeți? Suferință geto-dacă!

„S-a ales praful de tot și el încă zace acolo!”, mai zice Codrin. Asta era: să nu mai zacă, domnule! Să fie scos de la Rahova și dus la Palatul Victoria, să nu mai sufere din dragoste de țară!

Postarea lui Codrin Ștefănescu

„Ieri am fost să-l vizitez pe Liviu! I-am transmis multe dintre mesajele voastre și i-am povestit ce s-a ales de București. Și de țară, în general! Nu l-am văzut niciodată atât de abătut și îngrijorat. S-a ales praful de tot și el încă zace acolo! Și e ținut în continuare, amânat și pedepsit de aceeași grupare #Rezist cu care ne-am luptat până de curând! Asta am vrut să vă spun!”

Visits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.