Locuirea sub liniile de transport de inalta tensiune 1Asociatia pentru Parteneriat Comunitar Brasov (APC Brasov) va implementa proiectul Locuirea sub liniile de transport de inalta tensiune, care are ca scop cresterea nivelului de cunoastere a problemei accesului la energie electrica in cadrul asezarilor informale, in 8 judete din Romania: Brasov, Arges, Valcea, Dolj, Gorj, Mehedinti, Caras-Severin, Hunedoara.

Prin acest demers vor fi identificate asezarile aflate sub liniile de inalta tensiune, vor fi cartografiate problemele si nevoile locuitorilor si ale administratiilor locale pe raza carora se gasesc aceste asezari si vor fi formulate propuneri si recomandari cu privire la accesul la energie electrica in comunitatile aflate sub liniile de inalta tensiune.
Proiectul ”Locuirea sub liniile de transport de inalta tensiune” este un proiect pilot pentru Romania, la acest moment neexistand date publice despre locuirea in aceste zone cu restrictii de construire si acces la energie electrica. Proiectul se desfasoara im perioada martie-decembrie 2019 si beneficiaza de o finantare nerambursabila de 60.000 Lei, contributia APC Brasov la derularea proiectului fiind de 6.800 lei.

Proiectul este realizat cu sprijinul financiar al Fondului pentru Inovare Civica, program dezvoltat de Fundatia pentru Dezvoltarea Societatii Civile in parteneriat cu Romanian-American Foundation si Enel Romania.

Detalii suplimentare:

Mihaela Cârstea, coordonator proiect

0752319771

apcbrasov@gmail.com

Lasa un comentariu aici !
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.