Locuitorii din Carpen au cerut ca sa verifice unele strazi iar prefectul a trimis catre Primaria Carpen sa faca verificari ..

0
171

Sase locuitori din comuna Carpen au depus la Prefectura judetului Dolj o petitie prin care reclama situatia drumurilor din comuna pe data de 7 ianuarie . Azi , Dinca Adrian cat si Primaria Comunei Carpen au primit un raspuns incredibil din partea domnului Prefect , Dan Narcis Purcarescu .

“Va transmitem alaturat,in conformitate cu prevederile OG27/2002 privind reglementarea activitatii de solutionare a petitiilor ,aprobata prin Legea nr . 233/2002 , petitia semnata de sase cetateni din comuna Carpen ,prin care isi exprima nemultumirea fata de modul de intretinere a unor strazi din localitate ,adresata Institutiei Prefectului – Judetului Dolj ,cu rugamintea sa verificati si analizati aspectele prezentate si sa comunicati in termen legal Institutiei Prefectului – Judetul Dolj si petentului cele constate si masurile dispuse , in conformitate cu competentele si prevederile legale “.

Cine intretine aceste drumuri ? Cine nu a facut nici o lucrare asuora lor ?

Putem pune o mie de intrebari dar in loc sa facem acest lucru , atasam la acest articol cateva fotografi care spun totul ..

Ce face domnul Primar in aceasta situatie ? Ce a facut si pana acum …

View post on imgur.com

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.