Lovitura dura pentru PSD ! Liderul PPE ,Joseph Daul : Astazi Romania preia presedinția UE. Presedintele Klaus Iohannis este un luptator neobosit pentru stat de drept ..

1
668
Lovitura dura pentru PSD ! Liderul PPE ,Joseph Daul : Astazi România preia președinția UE. Presedintele Klaus Iohannis este un luptator neobosit pentru stat de drept ..
Lovitura dura pentru PSD ! Liderul PPE ,Joseph Daul : Astazi România preia președinția UE. Presedintele Klaus Iohannis este un luptator neobosit pentru stat de drept ..

Liderul Partidului Popularilor Europeni (PPE), Joseph Daul, afirma ca presedintele Klaus Iohannis, care este un luptator neobosit pentru stat de drept si combaterea coruptiei, va conduce excelent presedintia rotativa a Uniunii Europene.

„Astazi Romania preia presedintia UE. Presedintele Klaus Iohannis este un luptator neobosit pentru stat de drept si combaterea coruptiei inca de la inceputul mandatului sau. Va conduce excelent presedintia rotativa a UE“, a scris Joseph Daul pe contul sau de Twitter.

Astazi Romania preia presedintia UE. Presedintele @KlausIohannis este un luptator neobosit pentru stat de drept si combaterea coruptiei inca de la inceputul mandatului sau. Va conduce excelent presedintia rotativa a UE. @ro2019eu

Romania exercita, incepand de astazi, presedintia semestriala rotativa a Uniunii Europene.

Premierul Viorica Dancila a declarat, intr-un interviu difuzat duminica seara de Antena 3, ca vrea sa mearga in locul presedintelui Klaus Iohannis la Consiliul European in perioada presedintiei Romaniei la UE, ea reprosandu-i presedintelui si faptul ca a preluat stafeta presedintiei rotative de la cancelarul austriac Sebastian Kurz.

„Presedintia Consiliului UE e detinuta de catre prim-ministru si de catre Guvern. E o regula care trebuie respectata“, a sustinut Viorica Dancila.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.