Lovitura sub centura, pentru Firea si Negoita, din partea PSD !

0
73

Lovitura sub centura, pentru Firea si Negoita, din partea PSD ! 1Florin Mihai Ghiulbenghian, membru PSD, a sesizat instanta referitor la acordarea functiilor de vicepresedinti PSD, Gabrielei Firea si lui Robert Negoita. Deocamdata ramane un mister motivatia acestei miscari, presupunandu-se ca face parte dintr-un plan elaborat pentru inlaturarea celor doi lideri social-democrati care s-au exprimat public pentru debarcarea sefului PSD, Liviu Dragnea.

Ghiulbenghian sustine ca ambii ar fi fost numiti in aceste functii in mod ilegal.

“Subsemnatul Ghiulbenghian Florin Mihai, in dubla calitate de Presedinte al Fundatiei EurHonest si de membru al Organizatiei Sector 1 a Partidului Social Democrat (PSD), am placerea de a va anunta ca joi, 11 Octombrie 2018, de la ora 8:30, la Tribunalul Municipiului Bucuresti va avea loc prima sedinta de judecata a procesului prin care am solicitat constatarea ilegalitatii alegerii numitilor Firea Gabriela si Negoita Robert in functiile de vicepresedinti nationali ai PSD in Congresul PSD din 10 Martie 2018 si indreptarea erorii materiale prin radierea respectivelor inscrieri din Registrul Partidelor Politice,” declara acesta.

Lasa un comentariu aici !
Citeste si :  Explodeaza dosarul macelului din 10 august! 763 de plangeri penale in urma incidentelor ! Speranta Cliseru, prefectul Capitalei arunca bomba pentru PSD !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.