Lucian Sauleanu , candidatul USRPLUS la Primaria Craiova : Administratia craioveana, in acest moment, este deficitara

0
310

Alianta USR PLUS Dolj a gazduit, joi, prima sa conferinta de presa privind alegerile locale, in cadrul careia si-au lansat candidaturile Lucian Bernd Sauleanu la Primaria Craiova si Silviu Bratu la Presedintia Consiliului Judetean, in prezenta candidatilor la Consiliul Local Craiova si Consiliul Judetean Dolj si alaturi de presedintele PLUS Dolj, Gabriel Paunica, si presedintele USR Dolj, Adrian-Claudiu Prisnel.

In debutul conferintei de presa, presedintele USR Dolj, Adrian-Claudiu Prisnel, a subliniat faptul ca dorinta Aliantei de a scoate PSD din administratia Craiovei este una puternica.
“Dorim sa continuam discutiile cu PNL pentru o alianta mai larga anti-PSD la Craiova. Aceste discutii sunt, in momentul de fata, intr-un oarecare impas si am dori, si este nevoie de mai multa maturitate si viziune politica. Pentru USR, aceasta dorinta este sincera si lucrul asta se vede pana la nivelul membrilor. Am derulat un referendum intern si peste 90% dintre respondenti au vazut necesara o astfel de alianta”, a precizat Prisnel.

La randul sau, presedintele PLUS Dolj, Gabriel Paunica, a subliniat faptul ca Alianta doreste sa capete un nou mandat de incredere din partea electoratului pentru a putea schimba Craiova:
“Acum un an, electoratul pe care il reprezentam ne-a mandatat cu incredere si vrem astazi sa rasplatim aceasta incredere, aducand pe lista electorala o serie de oameni buni pentru Craiova. Ne dorim sa capatam din nou acest mandat de incredere pentru a schimba Craiova.
Astazi vi-l prezentam pe Lucian Bernd Sauleanu, candidat la Primaria Craiova, in primul rand un avocat de succes, in al doilea rand, un om cu adevarat de dreapta. Este, de asemenea, un om care vine din privat si are experienta intr-o institutie de invatamant, este profesor la Facultatea de Drept si nu a ocupat niciodata o functie publica. A candidat ca independent la Primaria Craiova, obtinand un rezultat remarcabil. De data aceasta, ne-am unit si il sustinem pentru Primaria Craiova.
De asemenea, vi-l prezentam pe Silviu Bratu, este candidatul Aliantei USR PLUS la Presedintia Consiliului Judetean Dolj. Este un om integru, absolvent al Facultatii de Istorie, Filosofie, Geografie, specializarea Filosofie-Sociologie. Este un om care are un master in Managementul Organizatiilor Publice, o experienta de 15 ani in accesarea de fonduri europene, foarte pe scurt, experienta proiectelor dumnealui insumeaza pentru judetul Dolj aproximativ 2 milioane de euro”.

In cadrul discursului sau, candidatul Aliantei la Primaria Craiova, Lucian Bernd Sauleanu, si-a prezentat obiectivele pentru dezvoltarea orasului:

“In primul rand vreau sa schimbam relatia primar, primarie si craioveni. Vreau sa o imbunatatim, vreau ca functionarii publici sa fie vazuti altfel, sa ajute, sa fie alaturi de craioveni si vom reusi acest lucru. Intentia noastra este de a oferi mai putina politica si mai multa administratie.
Ma voi preocupa in fiecare zi sa imbunatatim conditiile din acest oras. Noi trebuie sa dezvoltam nu numai centrul, si cartierele au nevoie. Craiovenii din cartiere trebuie sa simta si ei ca locuiesc intr-un oras european. Vreau sa dezvoltam in fiecare cartier mici centre, sa simta intr-adevar ca au acel confort necesar si sa fie multumiti.
Vreau mai multa transparenta, simt nevoia aceasta. Transparenta e mai mult decat necesara.
Mi-am propus, de asemenea, sa atragem investitii.
Proiectul meu a fost si ramane Craiova. Administratia publica locala PSD nu a oferit craiovenilor ceea ce merita. Ne trebuie un oras frumos, ne trebuie un oras curat, ne trebuie un oras in siguranta. Eu si echipa mea vom fi in stare sa oferim aceste lucruri craiovenilor”.

De asemenea, candidatul Aliantei la Presedintia Consiliului Judetean, Silviu Bratu, a vorbit despre masurile pe care doreste sa le puna in aplicare pentru schimbarea Doljului:

„Venim cu o viziune de dezvoltare sustenabila a Doljului si vrem sa transmitem un mesaj catre potentialii investitori: in mine, ca si presedinte al Consiliului Judetean, dar si in randul consilierilor vor gasi un partener atat de discutie, cat mai ales un partener de actiune. Impreuna putem aduce investitori, impreuna putem dezvolta aceasta regiune.
Vrem sa transformam Doljul intr-un judet deschis, intr-un judet guvernabil pentru oameni.
O alta directie pe care as dori sa merg, si echipa USR PLUS se va bate pentru asta, Doljul va trebuie sa conteze si din punct de vedere turistic. Unul dintre primele demersuri pe care le voi face este acela de a incepe demersurile pentru crearea unui port turistic sau a unui port comercial. Comunitatile trebuie sa beneficieze de oportunitatile pe care le au.
Experienta mea in domeniul fondurilor europene o voi pune in slujba acestui judet, iar accesarea fondurilor europene trebuie sa fie motorul dezvoltarii acestor comunitati.
Nicio comunitate nu va fi lasata in urma. Resursele vor fi alocate conform nevoilor locale, nu clientei politice sau prieteniilor intre oamenii politici. Nu vom lasa pe nimeni in urma, sat cu sat, comuna cu comuna, oras cu oras, toata lumea va pune umarul la dezvoltarea acestui judet”.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.