Lucian Sauleanu si-a lansat oficial candidatura pentru Primaria Craiova

0
152

Lucian Bernd Sauleanu, decan al Baroului Dolj, a anunțat oficial, în cadrul unei conferințe de presă , că intră în lupta pentru funcția de primar al Craiovei. Candidatul, fost liberal, acum independent, a anunțat că le promite craiovenilor un program ”simplu” care vizează resursele și potențialul orașului încă neexploatate. 

Motivația acestui demers este, în primul rând, una personală, anume am conștientizat necesitatea implicării în politică. Locuiesc în acest oraș, îmi desfășor zi de zi activitatea în Craiova și cunosc problemele cu care ne confruntăm. Cred în acest proiect personal. Nu mă susține niciun partid politic, astfel pot să-mi dedic tot timpul administrării orașului”, a explicat Lucian Sauleanu .

Nu fac promisiuni și nici nu promit craiovenilor că în doi-trei ani de zile vor trăi într-un oraș precum Stockholm sau Viena. Ceea ce promit este o administrație orientată către dezvoltare economică,  crearea locurilor de muncă și îmbunătățirea calității vieții, confort pentru locuitori. Vreau să ofer o altă viziune privind conducerea acestui oraș. Avem nevoie de o economie locală puternică. Îmi doresc să sprijin mediul de afaceri, să promovez Craiova, în țară și în străinătate, în așa fel încât numărul investițiilor să crească. Vreau o construcție pe termen lung, bazată pe respect, corectitudine, profesioalism și implicare. (…) Prioritățile mele sunt infrastructura, sănătatea, educația și transparența în administrație și în procesul de decizie”, a continuat Lucian Sauleanu.

„Atunci când am lansat candidatura în mediul online, am plecat de la premisa că resursele și potențialul orașului sunt neexploatate. De aceea, în această perioadă, o să vă propun un program simplu care pleacă de la această premisă. Nu fac promisiuni, nu promit craiovenilor că în doi-trei ani de zile vor trăi într-un oraș precum Stockholm sau Viena. Ceea ce promit este o administrație orientată către dezvoltare economică, crearea locurilor de muncă și îmbunătățirea calității vieții, confort pentru locuitori. Vreau să ofer o altă viziune privind conducerea acestui oraș. Avem nevoie de o economie locală puternică. Îmi doresc să sprijin mediul de afaceri, să promovez Craiova, în țară și în străinătate, în așa fel încât numărul investițiilor să crească. Vreau o construcție pe termen lung, bazată pe respect, corectitudine, profesionalism și implicare. Cred că primarul trebuie să fie un bun manager și un bun comunicator. El este un dirijor care dă armonie echipei. Prioritățile mele sunt infrastructura, sănătatea, educația și transparența în administrație și în procesul de decizie. Voi continua proiectele începute și îmi voi oferi sprijinul tuturor celor care doresc să lucreze în echipă. Este necesară corelarea proiectelor derulate până acum, cu o viziune pe termen mediu și lung. Avem nevoie de investiții bine asumate și gestionate, care să ducă la creșterea mediului de afaceri și implicit la creșterea numărului locurilor de muncă”, a mai afirmat Săuleanu.

Citeste si :  Primaria Craiova: Program redus la ghiseele Directiei Impozite si Taxe, joi, 16 noiembrie

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.