Lucrarile de reabilitare a sediului Primariei Municipiului Craiova sunt aproape finalizate ..

0
173

Lucrarile de reabilitare a sediului Primariei Municipiului Craiova, cladire monument istoric continua in forta.
Primarul Craiovei, Lia Olguta Vasilescu,a precizat ca au fost finalizate elementele de consolidare pentru intreaga cladire si s-au efectuat compartimentarile interioare in proportie de 90%. In acest moment se realizeaza lucrari pentru instalatiile electrice si instalatia sanitara.

“Continuă lucrările de reabilitare a sediului Primăriei Municipiului Craiova, clădire monument istoric. Au fost finalizate elementele de consolidare pentru întreaga clădire, s-au efectuat compartimentările interioare în proporție de 90% și se realizează lucrări pentru instalațiile electrice și instalația sanitară. De asemenea, luminatorul central al clădirii și acoperișul au fost în totalitate reabilitate.

Pictura pentru holul central de la etajul clădirii a fost recondiționată și în prezent se lucrează la elementele de decor ale Sălii Nicolae Romanescu, lucrându-se manual pentru repararea infiltrațiilor.
La exterior, lucrările sunt realizate în proporție de 90%, urmând a fi finalizate prin aplicarea ultimul strat de vopsea.”, a precizat edilul orasului, intr-o postare pe Facebook.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.