Ludovic Orban anunta schimbarea legii. Se va pune punct turismului electoral, masura anulata de PSD acum sase luni

0
67

Premierul Ludovic Orban, presedintele PNL, a declarat ca, dupa alegerile parlamentare, legea va fi modificata, astfel incat cu 6 luni inainte de alegeri sa nu se mai permita acordarea vizelor de flotant.

„Dupa alegerile parlamentare vom modifica legea si vom introduce prevederea pe care noi am vrut sa o introducem cand ne-am angajat raspunderea ca si guvern, care, din pacate, nu a fost adoptata pentru ca atunci a trecut motiunea de cenzura si anume aceea ca sa nu se mai permita cu 6 luni inainte de alegeri sa se faca vize de flotant. E evident ca acest proces de acordare a vizelor de flotant pana in ziua votului este un proces de turism electoral.

Citeste si :  Premierul Orban anunta „reanalizarea” modului de compunere si functionare a CCR dupa decizia CEDO in cazul Kovesi

Este clar, nu am niciun dubiu, nu sunt de acord si acest lucru trebuie sa inceteze, cu 6 luni inainte de alegeri nu mai trebuie permisa acordare vizelor de flotant”, a declarat Ludovic Orban, duminica, la plecarea de la Scoala generala nr. 1 din Dobroesti, judetul Ilfov, unde a votat la alegerile locale.

Premierul a fost intrebat cum vede faptul ca si in localitatea unde a votat sunt zeci de persoane care au primit vize de flotant.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.