Ludovic Orban: Astazi, Parlamentul Romaniei a demis Guvernul PSD, care si-a batut joc de Romania

0
455

Birourile Permanente ale Camerei Deputatilor si Senatului au constatat ca au votat 245 de parlamentari.
Au fost 238 de optiuni „pentru” si 4 „impotriva”.Trei voturi au fost anulate. Potrivit prevederilor Constitutiei, motiunea se adopta.

Ludovic Orban , Presedintele PNL a declarat la finalul motiuni de cenzura :
“A incetat! Astazi, Parlamentul Romaniei a demis Guvernul PSD, care si-a batut joc de Romania, asa cum nu si-a batut joc de Romania nimeni in ultimii 30 de ani.

Multumesc presedintelui Klaus Iohannis pentru implicarea decisiva in succesul acestei motiuni. Le multumesc colegilor mei din Partidul National Liberal, care au fost prezenti toti si au votat la vedere in favoarea acestei motiuni. Le multumesc tuturor partenerilor politici, care au fost alaturi de noi in acest demers si care au stat pana la sfarsit, rezistand la cele mai ticaloase si mizerabile oferte, care au fost facute vreodata in ultimii 30 de ani unor parlamentari de catre o putere disperata, o putere care nu a facut altceva decat sa serveasca infractorii in Romania.

Nu ne bucuram astazi, guvernarea Romaniei este un lucru mult prea grav pentru ca noi, astazi, chiar daca am reusit in acest demers salutar pentru natiunea romana, sa ne creeze starea de bucurie si de satisfactie.

Se incheie o perioada de distrugere, se incheie o perioada de ura si de divizare. Incepe o perioada de constructie, incepe o perioada de modernizare, incepe o perioada in care Guvernul va fi readus in serviciul cetateanului, o perioada in care fiecare cetatean roman poate sa aspire cu legitimitate la indeplinirea tuturor drepturilor si libertatilor sale si la sansa de a reusi in viata.

Maine, la ora 9:00, am convocat Biroul Politic National al Partidului National Liberal pentru a stabili strategia pe care o vom avea in perioada urmatoare pentru a stabili echipa, care va reprezenta partidul in cadrul consultarilor de la Cotroceni si de asemenea, mandatul cu care ne vom duce la presedintele Romaniei.

Salut si ii respect pe toti parlamentarii, care au avut taria sa reziste tuturor tentatiilor, amenintarilor la care au fost supusi si care au votat in favoarea motiunii de cenzura.

Exista o speranta, chiar daca romanii, in proportie de 80%, si-au dorit caderea acestui Guvern si au stat cu sufletul la gura sa astepte acest deznodamant, tin, totusi, sa-i felicit si sa le transmit respectul meu parlamentarilor, indiferent de culoarea politica, pentru rezultatul remarcabil la care au contribuit si pentru faptul ca, in sfarsit, am oprit PSD sa faca rau Romaniei.”

https://www.facebook.com/JurnaldeCraiova/videos/2556958657697457/

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.