Ludovic Orban : Eu mi-as dori sa luam credite numai pentru proiecte de dezvoltare economica a Romaniei, nu sa platim subventii, ajutoare sociale si salarii umflate cu pompa !

0
149

Premierul Ludovic Orban a vorbit, duminica, despre modul in care pot fi sprijiniti cetatenii capabili de a face performanta si care pot ridica economia. El spune ca programe de tipul Start-Up Nation ar trebui lansate pentru astfel de oameni, nu pentru „pomanageala gandita de PSD”.

“Nu Start Up Nation pentru pomanageala pe care a gandit-o PSD. Putem lansa Start Up Nation acolo unde exista surse de creativitate, unde exista oameni care au capacitatea sa faca performanta, Start Up Nation in domeniul IT, cercetarii, studentilor si toate domeniile care pot sa ne aduca cu adevarat ridicarea economiei romanesti”, a spus Orban, duminica, la Consiliul National al PNL.

In opinia sa, Romania ar trebui sa se imprumute pentru proiecte de dezvoltare, nu pentru subventii, ajutoare sociale si salarii.

“Nici trei luni nu avem la guvernare si in timpul acesta s-a schimbat radical pozitia UE fata de Romania, a mediului de afaceri din Romania, a potentialilor investitori care vor sa investeasca in Romania, sistemului financiar si lucrurile acestea se vad cum reuseste Florin Citu si Ministerul Finantelor sa ia credite la dobanzi mult mai performante, care indatoreaza mai putin statul roman. Nu noi suntem vinovati ca am ajuns in situatia sa luam credite. Eu mi-as dori sa luam credite numai ca sa sustinem investitii, ca sa asiguram cofinantari pentru proiecte finantate de la UE. Eu mi-as dori sa luam credite numai pentru proiecte de dezvoltare economica a Romaniei, nu sa platim subventii, ajutoare sociale si salarii umflate cu pompa, care sunt platite unor oameni care nu merita”, a spus premierul Ludovic Orban.

Ludovic Orban a aratat ca lucreaza impreuna cu ministrii 14 – 16 ore pe zi pentru a gasi solutii pentru “nenorocirile lasate”. Premierul a promis si “curatarea administratiei”.

“De sapte ani de zile administratia, din pacate, in special locurile manageriale, au fost populate cu oameni care nu vor sa asculte de ministri, care aleg calea cea mai usoara, adica sa nu faca nimic, care incearca sa impacheteze orice decident politic spunandu-le ca nu se poate si inventand tot felul de pretexte ca sa impiedice punerea in practica a programelor. Vom curata administratia”, a avertizat Ludovic Orban.

Va prezentam intregul discurs al Premierului Ludovic Orban :

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

0 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.