Ludovic Orban face Revelionul cu Guvernul, dar nu pe banii statului!

0
437

Premierul Romaniei si mai multi membri ai Guvernului vor petrece, de Revelion, la Sinaia, insa pe banii lor, nefiind considerata o reuniune oficiala a Executivului.

Prezent duminica la Horezu, la comemorarea lui Ion Gh. Duca, considerat unul dintre marii liberali romani, Ludovic Orban a declarat ca va petrece Revelionul alaturi de familie, dar si de mai mai multi prieteni, unii dintre ei membri ai Guvernului pe care-l conduce, la Sinaia.

„Suntem mai multe familii, oameni care am mai facut Revelionul impreuna. Locatia pe care am ales-o, am ales-o ca n-am prins alta locatie, ca ne-am trezit prea tarziu, cu cateva saptamani inainte de Revelion. Ne platim fiecare cazare si masa, nu e o favoare care ni se face. Nu e nicidecum o reuniune a Guvernului. Sigur ca vor fi si colegi de-ai mei din Guvern care vor petrece Revelionul impreuna cu mine, dar suntem cu familiile si petrecem ca orice om normal”, a spus Ludovic Orban.

Intrebat daca va face si o sedinta de Guvern la Sinaia, premierul a raspuns ca face sedinte „ori de cate ori este necesar” si „la ore surprinzatoare”.

„Eu fac sedinte de Guvern ori de cate ori e necesar. Am convocat sedinte de Guvern la ore surprinzatoare pentru ca era necesar sa convoc. Am avut o perioada extrem de dificila. Ganditi-va ca am preluat guvernarea in 4 noiembrie. A trebuit sa rectificam bugetul, astfel incat sa asiguram resursele financiare necesare pentru asigurarea tuturor drepturilor legale ale cetatenilor, ale companiilor, pentru a putea permite localitatilor sa poata sa termine anul fara sa aiba restante la plata salariilor sau indemnizatiilor persoanelor cu dizabilitati.

De asemenea, a trebuit sa facem legea bugetului de stat, legea asigurarilor sociale de stat, sa corectam foarte multe reglementari care au generat efecte nocive, cum este OUG 114. Am lucrat intr-un ritm extrem de rapid si din cauza asta am convocat sedinte de Guvern”, a mai spus Ludovic Orban.

 

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.