Home » Politica » Politica National » Ludovic Orban i-a decis soarta lui Daniel Zamfir in PNL

Ludovic Orban i-a decis soarta lui Daniel Zamfir in PNL

Ludovic Orban i-a decis soarta lui Daniel Zamfir in PNL

Ludovic Orban i-a decis soarta lui Daniel Zamfir in PNL

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat duminica, intr-o conferinta de presa sustinuta la Brasov, ca propunerea de excludere din partid a senatorului Daniel Zamfir a venit din cauza ca acesta nu a respectat hotararile conducerii si a atacat sistematic partidul. Orban spune ca niciun lider PSD nu a reusit sa-l egaleze pe Zamfir in ceea ce priveste atacurile la adresa PNL, scrie news.ro.

“Am formulat propunerea de excludere . Motivele care au stat la baza acestei propuneri sunt nerespectarea hotararilor organismelor statutare ale partidului si atacuile sistematice asupra conducerii PNL, impotriva liderilor PNL”, a declarat Ludovic Orban.
Acesta a spus ca a monitorizat presa timp de patru luni si niciun lider PSD nu a reusit sa-l egaleze pe Zamfir in ceea ce priveste atacurile la adresa PNL.

Citeste si :  39 de parlamentari PSD, proiect de lege care trasforma, oficial, Romania in raiul hotilor. Se poate fura linistit pana la 200.000 de euro

“Chiar faceam o monitorizare de presa pe ultimele patru luni, nu exista niciun lider PSD care sa-l egaleze pe Zamfir la atacurile impotriva PNL si impotriva leadership-ului PNL. Nu o fac cu placere, sincer, dar sunt obligat sa o fac, pentru ca PNL are destui adeversari si intotdeauna cei mai periculosi adeversari sunt cei pe care nu ii cunosti. Stiti vorba aia ..”, potrivit liderului PNL.

loading...

Intrebat daca nu este vreo problema ca, prin excluderea lui Daniel Zamfir partidul va pierde un senator, Orban a replicat: “Sunt convins ca reprezentarea PNL in Parlament va fi la fel de puternica si de hotarata, chiar daca se va lua aceasta decizie”.

Citeste si :  Viorica Dancila, convocata in Parlament sa dea explicatii despre banii romanilor

Biroul Executiv National al PNL a decis la finalul lunii martie excluderea din partid a senatorului Daniel Zamfir, fost presedinte al Comisiei economice din Senat si initiatorul legii pentru plafonarea dobanzilor la creditele bancare. Liderul PNL, Ludovic Orban, a declarat, la finalul sedintei, ca a avut suficienta rabdare in privinta lui Zamfir, caruia i-a dat trei avertismente publice.

Decizia de excludere a senatorului Daniel Zamfir a fost adoptata in Biroul Executiv National al PNL cu 25 de voturi “pentru”, doua “impotriva” si doua nule, Alina Gorghiu si Marian Petrache fiind cei care au propus o sanctiune mai usoara. Hotararea va trebui validata de Consiliul National al PNL.

Citeste si :  Tactica lui Dragnea: musca si fugi

“Sunt un om care cu greu ma hotarasc sa iau o decizie de sanctionare a cuiva. Am avut suficienta rabdare, am lansat trei avertismente publice si nu numai ca nu si-a corectat atitudinea, ci (…) si-a intensificat atacurile la adresa mea, impotriva colegilor mei si impotriva deciziilor partidului, iar acest lucru nu poate fi tolerat de conducerea partidului”, a declarat atunci presedintele PNL, Ludovic Orban.

Pe Facebook ne-ai dat Like?

Daca ti-a placut acest articol click pe butonul de mai jos.

 

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

*

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.