Ludovic Orban, la Timisoara: Cine isi imagineaza ca dosarul evenimentelor din 10 august poate sa mai ramana secret, se insala amarnic.

0
441

Presedintele PNL , Ludovic Orban a declarat de la Adunarea Regionala a PNL ca dosarul 10 august trebuie desecretizat iar cine a gresit trebuie sa plateasca .

“Va marturisesc ca de fiecare data cand vin in Timisoara, vin cu emotie si de fiecare data nu pot sa uit ca Revolutia, libertatea, democratia a plecat de aici multumita tinerilor si mai varstnicilor curajosi, care au pus mai presus de viata lor libertatea fiecarui roman.

Suntem la 30 de ani de la Revolutie si este timpul sa punem punct tranzitiei. Dupa 30 de ani nu am aflat cine a tras in noi si cine este vinovat pentru cei peste 1000 de morti de la Revolutie. Dupa 30 de ani nu am aflat cine sunt cei, care au organizat mineriadele.

Nici astazi nu stim cine a dat ordinele ticaloase, care au transformat Jandarmeria, nu din instrument in slujba oamenilor, care sa apere viata, integritatea fizica a fiecarui cetatean si au transformat Jandarmeria intr-o arma de lupta impotriva cetatenilor.

V-o spun limpede, cine isi imagineaza ca poate sa mai ramana secret dosarul evenimentelor din 10 august se insala amarnic. Cine isi imagineaza ca vom tolera la nesfarsit sa nu aflam cine sunt vinovati, care au omorat copiii nostri, trebuie sa stie ca va veni vremea adevarului. Cine isi imagineaza ca la nesfarsit vor fi ascunse identitatile celor care au omorat tineri, intelectuali, oameni civilizati in Bucuresti cu ocazia mineriadelor trebuie sa stie, adevarul va iesi la suprafata, asa cum uleiul iese la suprafata apei.

Democratia va invinge definitiv in Romania pentru ca la putere va veni in sfarsit o forta politica, care respecta libertatea, drepturile fiecarui cetatean, demnitatea umana, care pune pret pe fiecare om in parte si care poate sa ofere garantia fiecarui roman, ca poate sa traiasca liber si sa reuseasca in viata, aici, in tara lui, in Romania.

Stimate colege si stimati colegi,

Sa dam Cezarului ce-i al Cezarului! Felicit organizatia PNL Arad pentru victoria in alegerile pentru Parlamentul European. Felicit organizatia Partidului National Liberal din Caras-Severin, condusa de Marcel Vela, pentru victoria din alegerile europarlamentare.

De asemenea, felicit membri organizatiilor Timis si Hunedoara pentru munca depusa si sunt convins ca alaturi de Arad, alaturi de Caras, alaturi de Timisoara si Timisul si Hunedoara, vor avea primul loc in alegerile prezidentiale si nu ma multumesc doar cu atat.

Va cer, nu numai sa castigam in fiecare judet, ci va cer, dragi colegi, sa castigam in fiecare localitate din cele patru judete regiunea de Vest, pentru ca avem cu cine, cu Klaus Iohannis si cu organizatiile noastre senzationale pe care le avem, pentru ca avem de ce, pentru Romania si pentru fiecare roman si pentru ca avem cu ce. Pentru ca avem cel mai bun candidat la presedintie si cea mai puternica, competenta, cinstita si onesta echipa politica din Romania!

Dragii mei, vreau sa aud de la voi ceea ce se va intampla pe 10 noiembrie si pe 24 noiembrie in alegerile prezidentiale cu Klaus Iohannis, candidatul nostru. Victorie!” a declarat Ludovic Orban.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.