Ludovic Orban : Noi am făcut fundația. Orice român de bună-credință este liber să contribuie la edificarea construcției.

0
153

Presedintele partidului Forța Dreptei Ludovic Orban afirma, intr-o postare pe Facebook, ca a început construcția. ”Pentru sănătatea democrației românești, clasa de mijloc are nevoie de reprezentare politică de calitate. Cei care resping proiectul stângii post-comuniste, care își doresc civilizație, modernizare, dezvoltare trebuie să influențeze decizia publică prin implicarea într-o forță politică de încredere”.

“Am început construcția. Forța Dreptei este un proiect pentru România. Născut din necesitate. Iohannis și vasalii lui din conducerea PNL au trădat alegătorii de dreapta. Au readus la putere PSD și vor să țină România prizonieră pentru 7 ani de zile. Noi am refuzat. Nu am acceptat să fim complici cu cei care au lăsat de izbeliște pe românii care au spus clar în alegeri: fără PSD! Noi am rămas alături de ei!
Pentru sănătatea democrației românești, clasa de mijloc are nevoie de reprezentare politică de calitate. Cei care resping proiectul stângii post-comuniste, care își doresc civilizație, modernizare, dezvoltare trebuie să influențeze decizia publică prin implicarea într-o forță politică de încredere.

Noi am făcut fundația. Orice român de bună-credință este liber să contribuie la edificarea construcției. Cei care cred în libertate, proprietate privată, egalitate de șanse, competiție corectă, stat minimal, domnia legii, economie de piață, spirit antreprenorial, meritocrație nu mai pot sta pe margine. Chiar dacă reușim în proiectele personale, nu ne putem bucura pe deplin de reușită dacă în jurul nostru lucrurile nu merg cum trebuie.

Nu mai putem persista doar într-o atitudine critică față de slaba calitate a celor implicați în politică. Cei buni trebuie să se implice. Cei care mișcă România, care fac lucrurile bine în activitatea lor profesională, în afacerea lor, în administrarea proprietăților lor private, în comunitățile în care trăiesc trebuie să își pună amprenta și asupra deciziilor în cetate.
România poate mai mult. România merită mai mult. Depinde de noi să facem mai mult.” a scris Ludovic Orban, pe pagina de Facebook.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.