Ludovic Orban : Nu am foarte multe economii, nu fac investiţii

0
261

Preşedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat joi că nu are foarte multe economii şi că nu face investiţii şi a spus că are o asigurare.

„Nu am foarte multe economii, nu fac investiţii. Am o asigurare, tipul de asigurare care atunci când ajungi la pensie primeşti nişte bani. În rest, în casă, maşina familiei e o maşină achiziţionată în 2007 sau în 2008, (…) nu prea am făcut investiţii. Mi-ar fi plăcut să joc pe bursă, dar nu avut nici timpul”, a afirmat Orban, la Palatul Parlamentului, întrebat în ce îşi investeşte economiile personale strânse de-a lungul anilor.

Citeste si :  Ludovic Orban nu participă la Biroul Politic al PNL, convocat de tabăra Cîțu

Întrebat când a fost ultima dată într-o vacanţă, Orban a menţionat în ultimii ani a avut vacanţe foarte scurte, de câteva zile fiecare.

„Vacanţa mea în 2017 cu familia a fost de 2 zile, vacanţa din 2018 de trei zile jumătate. E adevărat, am fost cu familia de revelion în 2020-2021 şi am stat trei zile la Sinaia. (…) Pentru anul acesta (cu vacanţa – n.r.) va fi complicat, pentru că avem calendarul de alegeri locale şi judeţene, iar după finalizarea, pe 10 august, a conferinţelor judeţene începe campania de prezentare a moţiunilor în filiale. E puţin probabil să beneficiez de vreo vacanţă”, a afirmat Orban.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.