Ludovic Orban: PNL este pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii

0
423

Ludovic Orban: PNL este pregatit sa-si asume raspunderea guvernarii 1

PNL este pregatit in orice moment sa-si asume raspunderea guvernarii, a declarat sambata, la Ramnicu Valcea, presedintele partidului, Ludovic Orban.
Intrebat daca PNL ar accepta sa preia guvernarea in cazul in care ar trece motiunea de cenzura, Orban a raspuns ca in situatia in care nu ar fi posibile alegeri anticipate, PNL s-ar putea angaja in preluarea guvernarii, cu obiectivul de a organiza alegeri cat mai repede, potrivit Agerpres.

“PNL este pregatit in orice moment sa-si asume raspunderea guvernarii. Ceea ce ne dorim este sa ajungem la guvernare prin alegeri. Actuala structura a Parlamentului este o structura care nu mai reflecta vointa reala a cetatenilor. 80% dintre cetateni nu mai suporta PSD si considera ca Romania se indreapta intr-o directie gresita. Din cand in cand, cand se produc astfel de mutatii profunde in optiunile oamenilor sunt necesare alegeri anticipate. Daca nu sunt posibile alegeri anticipate, sigur ca in ultima instanta ne putem angaja la a sigura guvernarea Romaniei, dar cu un obiectiv foarte clar de a organiza alegeri cat mai repede pentru ca ai cu adevarat legitimitate atunci cand te prezinti in fata cetatenilor si cand cetatenii te voteaza pentru programul de guvernare cu care te prezinti”, a declarat presedintele PNL.

Hits: 0

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.