Ludovic Orban , Presedinte PNL : Inscrierile pentru europarlamentare se vor face pana la data 1 octombrie

0
43

Ludovic Orban , Presedinte PNL : Inscrierile pentru europarlamentare se vor face pana la data 1 octombrie 1Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat, sambata, la Sibiu, ca inscrierile pentru europarlamentare se vor face pana la data 1 octombrie, iar lista finala ar putea fi cunoscuta pana la finalul anului.
Intrebat daca PNL va face un sondaj national pentru a concepe lista pentru alegerile europarlamentare, Ludovic Orban a spus ca nu va fi doar un sondaj national, ci un sondaj pentru fiecare judet, inscrierile putand fi facute pana in data de 1 octombrie..

„Conform hotararii Consiliului National al PNL, inscrierile pentru europarlamentare se vor face pana la data 1 octombrie. Ulterior, vom aplica toate procedurile din hotararea de Consiliul National si in momentul in care vom avea toate criteriile care stau la baza desemnarii vom lua decizia”, a raspuns Ludovic Orban.

Citeste si :  Presedintele PNL, cerere catre simpatizanti pentru ziua motiunii: Sa participe la mitinguri

Intrebat daca pana la finalul acestui an lista va putea fi cunoscuta, Oban a raspuns ca „este posibil”.

Orban a mai spus ca PNL are mai multe criterii pe care le va aplica in definitivarea listei, si anume experienta politica, experienta administrativa, experienta in relatii internationale, competenta intr-un domeniu sau altul.

Intrebat, de asemenea, daca vor fi primari pe liste, Orban a spus ca „daca va dori sa candideze un primar sau un presedinte de consiliu judetean va fi avantajat probabil de criteriile pe care le utilizam pentru stabilirea listei de candidati”.

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.