Ludovic Orban: Săptămâna viitoare îmi dau DEMISIA din PNL, a fost picătura care a umplut paharul.

0
100

Ludovic Orban a spus că saptămâna viitoare își va da demisia din PNL. Orban a declarat joi, că decizia ca generalul în rezervă Nicolae Ciucă să fie propunerea de premier a PNL i-a aparținut președintelui Klaus Iohannis.

Ludovic Orban se desparte total de PNL după ce a demisionat de la şefia Camerei Deputaţilor. „Partidul Național Liberal nu mai există, forurile statutare nu mai există, PNL este o prelungire fără voință care nu mai ține cont de dorința cetățenilor, de voința membrilor de partid. E pur și simplu o conducere plină de obediență care nu are niciun fel de coloană vertebrală, niciun fel de opinii și niciun fel de păreri.

Pentru mine, decizia lui Iohannis de a forța conducerea PNL, de a-l impune pe Ciucă, la înțelegere cu PSD este o decizie care reprezintă o trădare gravă a alegătorilor care au votat cu Klaus Iohannis și în primul tur și în al doilea tur și o trădare gravă a alegătorilor care au votat PNL tocmai pentru a ține PSD departe de guvernare „, a declarat Ludovic Orban.

Citeste si :  Nicolae Ciucă, decorat cu Legiunea de Merit a Statelor Unite: Este cea mai înaltă distincție americană care poate fi acordată unui militar străin

„Azi, printr-un guvern minoritar învestit din mila PSD, fără o majoritate parlametară care să susțină reformele necesare, pur și simplu va fi o guvernare fără niciun fel de capacitate de a face reforme, de a asigura dezvoltarea României”, a mai spus Orban.

Întrebat dacă-și va face propriul grup parlametar, Orban a răspuns: „Voi vedea dacă mă urmează sau nu. La mine e o problemă de conștiință, eu am intrat în politică deoarce cred în democrație, în capacitatea de a face bine, cred în respectul față de cetățean, în omenie”.

Citeste si :  Iohannis anunta zilele urmatoare daca o revoca sau nu pe Kovesi de la sefia DNA

Ludovic Orban a declarat joi, că decizia ca generalul în rezervă Nicolae Ciucă să fie propunerea de premier a PNL i-a aparținut președintelui Klaus Iohannis, nicidecum conducerii partidului. Orban a spus că PNL a ajuns o prelungire fără voință, iar conducerea sa nu are coloană vertebrală, nici păreri.

„Decizia de a-l propune pe dl Ciucă nu a fost luată dimineață, la ora 10.00, în simulacrul de BEX, care nu e for statutar al partidului. Candidatul se stabilește în Consiliul Național! Ședința de azi a durat 4 minute. Asta înseamnă dezbatere în PNL în conducerea impusă de Iohannis. A fost o informare că va fi propus Ciucă. Decizia a fost luată aseară, la Vila Lac, unde au participat un număr restrâns de persoane, la întâlnirea cu Iohannis. Veniseră să se bată ăștia care-l sprijineau pe Bode cu cei care-l sprijineau pe Cîțu. A ieșit cine a vrut Iohannis.

PNL e o prelungire fără voință, care nu ține cont de voința cetățenilor. E o conducere fără coloană vertebrală, fără păreri, care primește dictatele”, a declarat Ludovic Orban.

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.