Ludovic Orban si Florin Citu merg la Cotroceni pentru discutii pe proiectul de buget pe 2020

0
390

O noua intalnire are loc in aceasta seara la Cotroceni intre presedintele Klaus Iohannis, premierul Ludovic Orban si ministrul de Finante Florin Citu. Vor discuta din nou despre proiectul de buget pe 2020.

Tema este varianta pe care va merge Guvernul – asumarea raspunderii Guvernului pe acest proiect sau depunerea lui la Parlament, urmat de discutii in comisii si apoi de votul in plen.

In acest caz, daca nu reusesc sa convinga celelalte formatiuni sa sustina proiectul in forma depusa de Guvern, risca modificarea semnificativa a acestuia de catre social-democrati, care au anuntat ca vor depune mai multe amendamente.

Premierul Ludovic Orban a spus astazi ca ia in calcul posibilitatea angajarii raspunderii Guvernului pe legea bugetului pe 2020.

„Recunosc ca evaluam si posibilitatea, in cazul in care timingul si modul in care se deruleaza dezbaterile parlamentare, in cazul in care exista un risc major sa nu fie adoptat bugetul pana la data de 31 decembrie, exista si aceasta posibilitate”, a spus el.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.