Luiza Melencu si Alexandra Macesanu puteau sa fie salvate ! Afla de aici cum …

0
1222

Tragedia de la Caracal unde Luiza Melencu si Alexandra Macesanu au fost rapite de Gheorghe Dinca putea sa aiba alta finalitate daca Politia din Caracal facea un minim de efort . Gheorghe Dinca putea sa fie prins ! BAZA MILITARA AMERICANA de la DEVESELU putea sa spuna locatia unde se afla criminalul din Caracal in cateva minute . Din pacate Politia a omis acest amanunt ..

Distanta dintre Deveselu si Caracal este de 7 km iar din sursele noastre , americanii au poze cu sateliti de supraveghere a zonei Deveselu pe o raza de 100 de km . Orice focar de incendiu depistat in zona este fotografiat si inmagazinat in baza de date .

Tot traficul aparatelor mobile , radio , internet si audio-vizual este ascultat si stocat . Exista aparatura si de localizare cat si multe alte lucruri importante .
Daca Politia din Caracal apela la Baza Militara nu ajungeam la asemenea ancheta .
Au cautat in cateva locuri cand puteau sa apeleze la cei din Deveselu pentru a localiza apelul de la 112 ..

De ce nu a facut acest demers ? Ramane o intrebare la care asteptam si noi un raspuns ..
Un lucru este cert , Gheorghe Dinca ascunde oameni importanti din zona care au ramnificatii la nivel inalt in Romania si chiar din alte tari ..

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Vă rugăm să introduceți comentariul dvs.!
Introduceți aici numele dvs.

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.