Luiza Melencu si Alexandra Macesanu puteau sa fie salvate ! Afla de aici cum …

0
20

Tragedia de la Caracal unde Luiza Melencu si Alexandra Macesanu au fost rapite de Gheorghe Dinca putea sa aiba alta finalitate daca Politia din Caracal facea un minim de efort . Gheorghe Dinca putea sa fie prins ! BAZA MILITARA AMERICANA de la DEVESELU putea sa spuna locatia unde se afla criminalul din Caracal in cateva minute . Din pacate Politia a omis acest amanunt ..

Distanta dintre Deveselu si Caracal este de 7 km iar din sursele noastre , americanii au poze cu sateliti de supraveghere a zonei Deveselu pe o raza de 100 de km . Orice focar de incendiu depistat in zona este fotografiat si inmagazinat in baza de date .

Citeste si :  Dan Diaconescu, surpriza pentru Klaus Iohannis: Ce PLAN ar avea celebrul om de televiziune, dupa eliberarea din inchisoare

Tot traficul aparatelor mobile , radio , internet si audio-vizual este ascultat si stocat . Exista aparatura si de localizare cat si multe alte lucruri importante .
Daca Politia din Caracal apela la Baza Militara nu ajungeam la asemenea ancheta .
Au cautat in cateva locuri cand puteau sa apeleze la cei din Deveselu pentru a localiza apelul de la 112 ..

Articolul continua dupa recomandari

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

Citeste si :  Caracal 2019 : Politia nu a dat-o pe Alexandra in consemn la frontiera decat foarte tarziu !

De ce nu a facut acest demers ? Ramane o intrebare la care asteptam si noi un raspuns ..
Un lucru este cert , Gheorghe Dinca ascunde oameni importanti din zona care au ramnificatii la nivel inalt in Romania si chiar din alte tari ..

Lasa un comentariu aici !
Da-i o nota !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.