Madalin Chipirlin , Asociatia Legal Drive : Peste 10 ani de promisiune in cazul drumului Expres Craiova-Pitesti

0
194

Madalin Chipirlin ne-a adus unele imagini din Kosovo si Vlore – Albania cu starea drumurilor de acolo facand o paralela asupra situatiei in care se afla drumurile din Romania si in special a drumului Expres Craiova-Pitesti.

“Peste 10 ani de promisiune in cazul drumului Expres Craiova-Pitesti, care initial a fost propus ca autostrada.
Importanta unei infrastructuri rutiere moderne in regiunea Oltenia este una vitala, atat pentru atragerea investitiilor in zona cat si pentru reducerea accidentelor rutiere.
In timp ce noi ne blocam intre studii de fezabilitate si atragerea fondurilor europene, tari care nu sunt in spatiul comunitar UE, precum Albania, Serbia, Macedonia, Kosovo, au accesat masiv fonduri europene si in prezent au o retea de autostrazi ce se perfectioneaza in fiecare an.
La noi, viziunea de management al tuturor guvernelor in cei 30 de ani de democratie, a constat intr-o singura directie, rotirea unei promisiuni.

Citeste si :  VIDEO Primele lucrari de asfaltare pe Drumul Expres Craiova-Pitesti a fost transmis live de catre Compania de Drumuri

Reprezentantii acestor state au semnat acorduri pentru extinderea infrastructurii rutiere moderne, pentru crearea unor culoare eficiente destinate in mod special transportatorilor dar si pentru cresterea gradului de incredere in randul investitorilor.

In calea planurilor de dezvoltare a retelelor de infrastructura rutiera, nu a putut sta nici un fel de impediment, au realizat autostrazi in zone montane cu un grad ridicat de elevatie ce iti taie respiratia.
Cu toate astea factorul comun in aceste state il intalnim in faptul ca nu au introdus o taxa de drum gen vinieta, dar in Serbia si Macedonia exista taxe modeste pentru tranzitarea autostrazilor.” a declarat Madalin Chipirlin , Asociatia Legal Drive .

Citeste si :  Meteo: Revine GERUL in Romania! Ce temperaturi si ce fenomene vom avea in urmatoarele zile

Lasa un comentariu aici !

Da o stea articolului !

 / 3 Privacy Policy

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.