Madalin Chipirlin, Presedinte Asociatia LEGAL DRIVE : Drumul expres Craiova – Pitesti este un circ ieftin!

0
205

Madalin Chipirlin, Presedinte Asociatia LEGAL DRIVE : Drumul expres Craiova - Pitesti este un circ ieftin! 1Zilele trecute , Madalin Chipirlin a avut o interventie la Digi 24 cu privire la Drumul Expres Craiova-Pitesti. Azi am reusit sa ii punem cateva intrebari legate de acest drum dar si despre comedia ieftina in care ministrul Cuc rupe contractele in fata presei . Ii multumim pentru raspunsuri si promitem pe aceasta cale ca Jurnal de Craiova este alaturi de Asociatia Legal Drive .

 

Jurnal de Craiova : Drumul expres este sau nu un circ ieftin facut de autoritati?
Madalin Chipirlin : Balba autoritatilor a inceput inca de la promisiunea faptului ca intre Craiova si Pitesti se va construi o autostrada, care ulterior s-a transformat in drum expres cu regim de autostrada.
Da, consider ca circul ieftin a luat start odata cu anuntul ca au fost demarate lucrarile la drumul expres, in conditiile in care lipsesc exproprierile dar si autorizatiile, iar ca factura sa fie completa, finantarea este suportata de la bugetul de stat in conditiile in care acesta este subred, iar fondurile europene erau o solutie tehnica buna, asta daca se dorea cu adevarat punerea in practica a desenelor de pe harta patriei, in ceea ce priveste dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Citeste si :  Primaria Craiova: Începând cu data de 04 decembrie 2017 se vor distribui pachetele cu alimente oferite din fondurile bugetului local, către categoriile de persoane aflate în situaţii de risc social

Jurnal de Craiova : Cand credeti ca putem avea un drum care sa scapam de “chinul” Bals?
Madalin Chipirlin : Situatia cu privire la timpii de asteptare respectiv tranzitare a localitatii Bals, este cunoscuta de cel putin 10 ani, este de neacceptat ca in anul 2019, transportatorii de marfuri sa fie pusi in situatia de a traversa aproximativ 5 km in o ora, prin centrul unui municipiu.
Jurnal de Craiova : Ministrul Cuc va inspira incredere sau actiunile lui sunt o propaganda ieftina?
Madalin Chipirlin : Ca sa fiu direct in raspuns, nu prea curand si asta pentru ca viziunea factorului politic este concentrata pe un alt sector, oricum nu spre dezvoltare.
Domnul Cuc este un personaj cu adevarat special, are calitatea de a desena bine pe harta patriei autostrazi, la fel de bine se pricepe si la modalitatea de a face show, atunci cand rupe diverse contracte, despre care nu stim daca sunt cele oficiale ori niste copii efectuate cu 50bani/pagina la xeroxul din afara institutiei Ministerului Transporturilor.
Incredere este un cuvant mare, mai degraba vad o comedie neagra si seaca.

Jurnal de Craiova :Cu ce se ocupa asociatia Legal Drive si cati membri are?
Madalin Chipirlin : Asociatia Legal Drive are in prezent 32 de membri activi, cu care colaboram pentru implementarea masurilor de siguranta rutiera pe drumurile publice, atat in Romania cat si in afara tarii, avand ca principal scop reducerea numarului de accidente rutiere precum si dezvoltarea infrastructurii rutiere.

Citeste si :  Meteo:Cum va fi vremea la inceputul saptamanii viitoare

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.