Mădălin Voicinovschi este noul consilier din partea PNL Craiova .. Va depune jurmantul pe 22 aprilie!

0
299

Odata cu plecarea lui Flavius Sirop in functia de Subprefect al judetului Dolj , Mădălin Voicinovschi este noul consilier din partea PNL Craiova . Despre Mădălin Voicinivschi au aparut diverse articole dar vreau sa va aduc anumite aspecte in discutie ..

A fost membru PSD dar a renuntat pentru ca nu a vrut sa fie implicat in unele jocuri de culise . Fata de Mădălin Voicinovschi a pornit in septembrie 2020, chiar in timpul campaniei electorale , un atac al presei PSD-iste aruncand diverse acuze nefondate fata de familia lui ..

Citeste si :  Nicușor Roșca, prefectul judetului Dolj: Vom forma o echipa unita!

Am sa va spun un singur lucru despre  Mădălin Voicinovschi . A fost unul din motoarele campaniei domnului Nicolae Giugea la Primaria Craiova . Aportul adus in acea perioada dar si la alegerile parlamentare a fost unul foarte mare .. Echipa condusa de Mădălin Voicinovschi , pentru ca in spatele lui este o adevarata familie, a reusit sa faca aiba rezultate bune ..

Personal cred ca va reusi sa aduca un plus Consiliului Local Craiova iar timpul va spune daca in acest moment gresesc sau nu ..

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.