Madalin Voicinovschi este oficial Consilier Local .. Azi a depus juramantul ..

0
127

Asa cum anuntam zilele trecute , Madalin Voicinovschi este oficial Consilier Local din partea PNL Craiova . Azi a participat la prima sedinta a Consiliului Local Craiova ,depunand juramantul in Sala Romanescu din Primaria Craiova ..

„Astazi, 22.04.2021 am depus juramantul pentru functia de consilier local al Municipiului Craiova, la sediul Primariei Craiova, din partea Partidului National Liberal.

Este o onoare pentru mine sa reprezint cetatenii orasului nostru, sa respect semnificatia votului de la alegerile locale din anul 2020, precum si asteptarile tuturor celor care au inteles ca puterea sta in vot!

Citeste si :  PSD Dolj: Mihail Genoiu isi depune, duminica, dosarul de candidatura pentru functia de primar al Municipiului Craiova

Multumesc tuturor celor care au avut incredere in mine, alegatorilor, colegilor si Partidului National Liberal pentru increderea acordata!” a scris Madalin Voicinovschi pe pagina de socializare ..

Lasa un comentariu aici !
STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.