Magia Crăciunului la Operă – sold out

0
148

Tradiționalul spectacol de Crăciun al Operei Române Craiova se bucură de fiecare dată de succes, iar evenimentul din acest an a stârnit un interes special în rândul craiovenilor, biletele epuizându-se la scurt timp de la punerea în vânzare.

Opera Română Craiova încheie anul 2023 cu spectacolul-eveniment „Magia Crăciunului la Operă”, care se desfășoară cu casa închisă, luni, 18 decembrie 2023, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național Marin Sorescu.

Programul festiv al evenimentului va fi susținut de soliștii, actorii, Corul, Baletul, Orchestra și invitații Operei Române Craiova și va include arii și duete celebre, fermecătoare fragmente de balet și ansambluri corale, mult-așteptatele colinde și momente artistice surpriză.

„Magia Crăciunului la Operă” este un eveniment organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Municipal.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.