Magia Crăciunului la Operă – sold out

0
119

Opera Română Craiova încheie anul 2021 cu spectacolul-eveniment „Magia Crăciunului la Operă”, duminică, 19 decembrie 2021, de la ora 19.00, pe scena Teatrului Național Marin Sorescu.

Tradiționalul spectacol de Crăciun se bucură în fiecare an de succes, iar evenimentul din acest an a stârnit un interes aparte în rândul craiovenilor, biletele epuizându-se la scurt timp de la punerea în vânzare.

Ambrogio Maestri, invitat de onoare
Evenimentul care se desfășoară cu casa închisă se bucură de participarea extraordinară a legendarului bariton italian Ambrogio Maestri. Supranumit de critici „o forță a naturii”, apreciat pentru calitatea, vigoarea, dar și prospețimea vocii sale, Ambrogio Maestri este ovaționat pe cele mai prestigioase scene lirice ale lumii: Teatro alla Scala, Metropolitan Opera, Covent Garden, Wiener Staatsoper, Opera de Paris și multe altele.

Citeste si :  Premieră la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova

Melomanii vor avea ocazia să îl reasculte și pe cunoscutul tenor spaniol David Baños, aplaudat de publicul craiovean pentru rolurile din „Lucia di Lammermoor”, „Don Carlo”, spectacolul-eveniment „Tosca” și recenta premieră „Il Tabarro”.

Invitați speciali
Pe scena Naționalului va urca și Răzvan Simion, unul dintre cei mai populari prezentatori români. Celebrul om de televiziune de la emisiunea „Neatza cu Răzvan și Dani” va prezenta momentele artistice cu farmecul său binecunoscut.
În programul spectacolului sunt incluse și momente pop și rock. Brio Sonores, cunoscutul cvartet vocal din Republica Moldova, va cânta cele mai îndrăgite piese din repertoriu, iar Chris Catena’s Rock City Tribe revine la Craiova după succesul de la The Artist Awards din acest an.

Citeste si :  PNL investeşte în instituţiile de cultură din Dolj

Programul festiv susținut de invitații speciali, soliștii, Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova este condus muzical de maestrul Dumitru Cârciumaru. Nu vor lipsi arii și duete celebre aduse la viață de invitații speciali și de soliștii Operei craiovene Renata Vari și Ioan Cherata, momente de balet și mult-așteptatele colinde.

„Magia Crăciunului la Operă” este un eveniment organizat de Opera Română Craiova cu sprijinul Primăriei Municipiului Craiova și al Consiliului Local Municipal.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.