>
Home » Actualitate » Actualitate Craiova » Magistrati din Craiova au protestat impotriva mutilarii Justitiei

Magistrati din Craiova au protestat impotriva mutilarii Justitiei

Magistratii Judecatoriei Craiova, ai Parchetului de pe lânga Tribunalul Dolj şi cei ai Tribunalului Dolj şi-au arătat, ieri, dezacordul faţă de noile modificări ale Legilor justiției, Codurilor Penal şi de Procedură Penală.

În jur de 40 de magistraţi – judecători de la Judecătoria Craiova şi procurori de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Craiova – au ieşit astăzi, în faţa instanţei, în intervalul orar 14.00 – 14.15, pentru a-şi manifesta dezacordul în privinţa modificărilor anunţate pentru legile justiţiei. Magistraţii spun că nu este o formă de protest organizată ci această ieşire în faţa instanţei este un semnal de alarmă pe care îl trag pentru că se simt ameninţaţi, ca simpli cetăţeni, de ceea ce se întâmplă. Activitatea instanţei nu a fost afectată.

loading...
Conținutul website-ului Jurnal de Craiova este destinat exclusiv informării publice. Toate informaţiile publicate pe acest site de către Jurnal de Craiova sunt protejate de către dispoziţiile legale incidente. Sunt interzise copierea, reproducerea, recompilarea, modificarea, precum şi orice modalitate de exploatare a conţinutului acestui website. Dacă sunteţi interesaţi de preluarea ştirilor Jurnal de Craiova, vă rugăm să ne contactați folosind formularul Contact.

About Ciurezu Marian Bogdan

De ce Jurnal de Craiova ? Pentru ca acest oras merita mult .. Multi inca nu realizeaza ce oras minunat avem ! Orasul merita o altfel de presa chiar daca online ! Adevarul ... trebuie sa fie cel care conteaza !
Citește articolul precedent:
Klaus Iohannis, penalii te scot din joc!

Cu tot scandalul de rigoare si in timp ce jumatate din atentie, cel putin, era atrasa, pe buna dreptate, de...

Închide