Maine are loc o sedinta extraordinara a Consiliului Local Craiova ! Sedinta se desfasoara online ..

0
319

Se convoacă de îndată Consiliul Local al Municipiului Craiova în şedinţă extraordinară, care se va desfăşura on-line, prin aplicaţia pirs-eprim, în data de 02.08.2023, ora 16,00.

Pe ordinea de zi se afla un singur punct.

“General Building Management SRL înaintează oferta de donație către Municipiul Craiova a
imobilelor-terenuri, în suprafață măsurată de 2.854 mp, înscris în Cartea Funciară nr.253880 și în suprafată măsurată de 4.142 mp, înscris în Cartea Funciară nr. 253881, situate în Craiova, str. Calea Severinului, nr.61, ce sunt aferente spațiilor verzi care vor face parte din bulevardul dintre Calea Severinului-strada Brestei, în vederea amenajării ca zonă verde.

Prevederile art.291 alin. 3 lit. a din Ordonanța de urgență nr. 57/2019 privind Codul
administrativ, potrivit cărora „Acceptarea donaţiilor şi a legatelor făcute către unităţile administrativteritoriale se aprobă prin hotărâre a consiliului judeţean, respectiv a Consiliului General al Municipiului Bucureşti ori a consiliului local al comunei, al oraşului sau al municipiului, după caz, pentru donaţiile şi legatele de bunuri imobile;”
Și ținând cont de faptul că dezvoltarea și modernizarea infrastructurii este o premisă importantă a creșterii dinamicii de dezvoltare socio-economică a Municipiului Craiova, dar și de faptul că prin crearea de spații verzi se menține un echilibru între natură și dezvoltarea socio-economică,
Propunem promovarea proiectului de hotărâre privind acceptarea ofertei de donație pentru
imobilele înscrise în Cartea Funciară nr. 253880 Craiova și Cartea Funciară nr. 253881, proprietatea General Building Management SRL .”, se mentioneaza in Proiectul de hotarare.

STIREA TA - Dacă esti martorul unor evenimente deosebite, fotografiaza, filmeaza si trimite-le prin Facebook, WhatsApp, sau prin formularul online.

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest site folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.