Mall-ul din Centrul Craiovei intra in linie dreapta . Siguranta cetatenilor din zona pusa in pericol de administratia locala ..

0
598

Memoriul despus de Consilierul Municipal PNL , Adriana Ungureanu nu a facut altceva decat sa amane pana la urmatoarea sedinta care  a avut loc astazi .

Este evident, chiar si pentru un novice, ca a amenaja un mall in mijlocul Craiovei (in imediata vecinatate a Centrului Istoric – si el monument de patrimoniu!) si blocuri cu sute de apartamente pe o strada ingusta, avand o cale de acces la fel de ingusta nu poate decat sa puna in pericol siguranta cetatenilor Craiovei, in cazul unei urgente.

Cum ar putea sa intervina – in mod eficient – echipajele de pompieri si ambulanta? Sa nu mai vorbim de aglomeratia si blocajele care ar aparea in trafic (o “galerie comerciala” presupune si prezenta a numeroase vehicule de aprovizionare). …ca fata de protejarea si conservarea monumentelor istorice v-ati dovedit (in mod repetat) insensibili!

La acest punct de pe ordinea de zi a Consiliului Municipal Craiova, doamna Adriana Ungureanu a fost data afara din sala din motivul ca este incompatibila. Doamna Adriana Ungureanu are domiciliul pe strada Vlad Tepes .

Citeste si :  Dosar de Candidat la Primaria Craiova - Mihail Genoiu

“Având în vedere referatul de aprobare nr.95730/2020, raportul nr.101209/2020
întocmit de Direcţia Urbanism şi Amenajarea Teritoriului și raportul de avizare
nr.105870/2020 întocmit de Direcția Juridică, Asistență de Specialitate și Contencios
Administrtiv prin care se propune aprobarea Planului Urbanistic Zonal referitor la
reconsiderare urbanistică şi a funcţiunilor în zona str.Alexandru Macedonski-str.Vlad
Ţepeş-str.Eroilor, în vederea schimbării de destinaţie din zonă industrială în zonă mixtă
şi servicii, generat de imobilul situat în municipiul Craiova, str. Alexandru Macedonski
nr.71

Se aprobă Planul Urbanistic Zonal referitor la reconsiderare urbanistică şi a funcţiunilor în zona str.Alexandru Macedonski-str.Vlad Ţepeş-str.Eroilor, în vederea schimbării destinaţiei din zonă industrială, în zonă mixtă şi servicii, generat de imobilul situat în municipiul Craiova, str.Alexandru Macedonsk, inr.71, prevăzut în anexa care face parte integrantă din prezenta hotărâre.” se arata in hotararea Consiliului Municipal Craiova .

Doamna Adriana Ungureanu,Consilier Municipal PNL Craiova

Doamna Adriana Ungureanu a postat pe reteaua de socializare : “Toata viata mi a placut sa fiu corecta, sufletista, sa ajut cit mi a stat in putinta fiind cea mai fericita cind am facut un bine ! Niciodata nu voi putea fi cumparata sa fac rau cuiva, sa fiu lasa, sa nu sar in ajutorul oricui il vad in pericol ! Astazi am avut o experienta foarte trista in SEDINTA CONSILIULUI LOCAL MI S A INTERZIS SA PARTICIP LA VOT… CUM CA SUNT INCOMPATIBILA PT CA LOCUIESC PE STR VLAD TEPES…

PUNCTUL NR 35 DE PE ORDINEA DE ZI CU PUZUL ILEGAL CARE PREVEDE CONSTRUIREA A 4 BLOCURI CU 6 ETAJE SI UN MALL P+1 STR AL. Macedonski 71 ca sa nu prezint problemele CRAIOVENILOR CARE LOCUIESC IN STR AL MACEDONSKI, EROILOR, VLAD TEPES, DIMITRIE BOLINTINEANU CARE SUNT IN PERICOL SA LE DARIME LOCUINTELE IN CARE TRAIESC DE ZECI DE ANI !

Citeste si :  Caracatita PSD s-a intins peste CRAIOVA!

Astazi consilierii PSD AU ARATAT INC O DATA CIT DE UMILI, FRICOSI, LASI SUNT FATA DE FORURILE CONDUCATOARE LUMINATE SI EFECTIV NU LE PASA DE DOLEANTELE INTEMEIATE ale cetatenilor DE A FACE O DEZBATERE PUBLICA PENTRU A NU CONSTRUI 4 BLOCURI CU 230 APARTAMENTE INTRE CASE VECHI CU REGIM INALTIME PARTER SI CONSTRUITE incepind cu anul 1905 si care nu vor rezista sapaturior la 7 m adincime pt 2 SUBSOLURI !!!

DRAGII MEI PRIETENI CRAIOVENI TRAIM TIMPURI GRELE SI CU PANDEMIA SI CU CIUMA ROSIE SI CU LIPSA BUNULUI SIMT DE CARE DAU DOVADA DIN CE IN CE MAI MULTI INDIVIZI INCOMPETENTI CARE DOAR CONSUMA BANUL PUBLIC DIN IMPOZITELE D VOASTRA ASA CA VA DORESC MULTA SANATATE SI SA FITI DEMNI SI SA VOTATI SCHIMBAREA CU ORICINE DORITI A ACTUALEI ADMINISTRATII PSD CARE A FACUT FOARTE MULT RAU ACESTUI ORAS MINUNAT PLIN DE OLTENI PRIETENOSI, FOCOSI, DESTEPTI, CAPABILI SA FIE CONDUSI DE OAMENI INTEGRI NU DE HAHALERE PROPRIETARE DE SCLAVI CUM SUNT CONSIDERATI TOTI CEI CARE LUCREAZA IN REGIILE COORDONATE DE PRIMARIE AMENINTATI CA SUNT DATI AFARA si mor de foame ! MERGEM INAINTE !”

Citeste si :  Fotbal : Nicolo Napoli si Marcel Iancu au depus la Primaria Craiova cerere pentru a juca pe noul "Ion Oblemenco"

 

Lasa un comentariu aici !

LĂSAȚI UN MESAJ

Please enter your comment!
Please enter your name here

Acest sit folosește Akismet pentru a reduce spamul. Află cum sunt procesate datele comentariilor tale.